Ajuntament Municipi Bans Administració Actualitat Plenaris Gestió Municipal
Agricultura Aigua Cultura Esports Festes Formació Igualtat Gent Gran Medi Ocupació Patrimoni Sanitat Serveis Turisme Urbanisme

 

Turisme

La Regidoria de Turisme té com a finalitat principal la promoció, la difusió i el reconeixement de totes les activitats, els paratges naturals, les tradicions, la gastronomia, l'artesania, els events culturals i esportius que es produïxen i que estan al nostre poble de Favara.
Veure més

 

María José Malonda
Regidora de Turisme

Maig 2019. Els dies 18 i 19 de maig se celebrarà La FIRA MEDIEVAL FAVARA 2019 organitzada per l’Ajuntament de Favara on es podrà trobar activitats per a totes les edats: teatre infantil, jocs i espectacles medievals i una àmplia oferta comercial i gastronòmica per a gaudir d'un cap de setmana ple de tradicions rurals medievals. Us esperem!!!

Més informació

Octubre 2018. Favara presenta la Fira Tradicional de 2018 als comerços i associacions del municipi.
La Fira Tradicional es realitzarà el cap de setmana del 10/11 de novembre com ja va sent tradició a Favara i enganxat a l’esdeveniment de la Trobada de Boixets; però este any comptarà amb una novetat: la participació dels comerços i associacions locals.

Més informació

Abril 2018. La Regidora de Turisme, M.José Malonda, amb motiu de les vacances de Pasqua, ha dut una fireta per a donar entreteniment als nostres xiquets i xiquetes en període vacacional.

Més informació

Gener 2018. La regidora de turisme, M. José Malonda, ha gestionat la subvenció de més de 6000 euros que han permés senyalitzar part de les moutanyes de Favara.

Més informació

Gener 2018. La regidora de Turisme, M. José Malonda, ha organitzat la I Ruta ambiental a Favara, formant part així del projecte "Paratges de la Ribera".

Més informació

Cartell

Juny 2017. La regidora de turisme, M. José Malonda, i l'alcadessa Oro Azorín, visitaren el passat dissabte 27 de maig l'exposició de bonsais realitzada a Corbera.

Més informació

Maig 2017. Des de la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Favara, s’ha dut, amb motiu de les vacances de Pasqua, una fireta per a donar entreteniment als nostres xiquets i xiquetes en període vacacional.

Més informació

Maig 2017. La regidora de turisme, M. José Malonda, visità el passat dia 29 d’abril el poble de Riola amb motiu de la fira medieval organitzada per l’Ajuntament.

Més informació

Febrer de 2017. L'Ajuntament organitza la I Ruta «Entre Comarques» a Favara, mitjançant Ribera Turisme.

Veure més

Gener 2017. Exposició de quadres de l'associació L'Art de la Vall.

Veure resum amb imatges

Decembre 2016. Màgnific treball del CM "Els Senglars" sobre els punts d’interes a les muntanyes del terme municipal.

Veure-ho

 

Veure notícies de Turisme 2016


Tornar a la pàgina d'inici

Copyright Ajuntament de Favara 2016. Tots els drets reservats.    

 

 

Guia de Carrers
 


Ajuntament de Favara
Plaça Sant Antoni, 1
46614 Favara (València)
Tel: 96 176 90 02   Fax: 96 176 94 27