Agricultura Aigua Cultura Esports Festes Formació Igualtat Gent Gran Medi Ocupació Patrimoni Sanitat Serveis Turisme Urbanisme

 

Els dies 15 al 23 de desembre, i des de les 18 fins a les 20 hores, la Sala d'Exposicions de Favara ha acollit una exposició de pintures i dibuixos de l'Associació L'Art de la Vall".

La regidora de Turisme, M. José Malonda, ha organitzat l'exposició de quadres de l'associació L'Art de la Vall.

Una jove associació que naix de la il·lusió d'un grup d'artistes per promoure l'art i donar a conéixer les seues creacions artístiques. Pretén unir a tots aquells amants de les arts plàstiques creant un espai de diàleg, d'intercanvi d'idees i de reflexió.

La seua primera exposició ha estat a Favara i comença així el seu recorregut. Els seus integrants desitgen que l'espectador gaudisca, ja que cada obra està feta amb tot el seu cor. Treballen retrats, aquarel·les, pintures a oli, dibuixos a llapis i fins i tot, ceràmica.

La regidora informa que esta associació té les portes obertes a tot el veïnat de Favara que en vulga formar part d'ella. Es pot contactat per la seua pàgina de facebook "L'Art de la Vall" i pel telèfon 625 690 812.

L'exposició ha estat oberta al públic des del dia 15 al 23 de desembre.

L'Equip de Govern pensa que la pintura és un art que cal fer conéixer i apropar a tots i a totes, d'ahí, el seu recolzament en qualsevol iniciativa que signifique cultura i contacte entre les persones.

 

La concejala de Turismo, M. José Malonda, ha organizado la exposición de cuadros de la asociación L'Art de la Vall.

Una joven asociación que nace de la ilusión de un grupo de artistas para promover el arte y dar a conocer sus creaciones artísticas. Pretende unir a todos aquellos amantes de las artes plásticas creando un espacio de diálogo, de intercambio y de reflexión.

Su primera exposición ha sido en Favara y comienza así su recorrido. Sus integrantes desean que el espectador goce ya que cada obra está hecha con todo su corazón. Trabajan retratos, acuarelas, pinturas al óleo, dibujos a lápiz i hasta incluso, cerámica.

La concejala informa que esta asociación tiene las puertas abiertas a todo el vecindario de Favara que quiera formar parte de ella. Se puede contactar por su página de facebook "L'Art de la Vall" o por el teléfono 625 690 812.

La exposición ha estado abierta al público desde el día 15 al 23 de diciembre.

El Equipo de Gobierno piensa que la pintura es un arte que hay que darlo a conocer y acercar a todos y a todas, de ahí, su apoyo en cualquier iniciativa que signifique cultura y contacto entre las personas.

Regidoria de Turisme

AJUNTAMENT DE FAVARA

 

 

 


Tornar a la pàgina d'inici

 

Agricultura Aigua Cultura Esports Festes Formació Igualtat Gent Gran Medi Ocupació Patrimoni Sanitat Serveis Turisme Urbanisme

Copyright Ajuntament de Favara 2016. Tots els drets reservats.    

 

 

Guia de Carrers
 


Ajuntament de Favara
Plaça Sant Antoni, 1
46614 Favara (València)
Tel: 96 176 90 02   Fax: 96 176 94 27