Ajuntament Municipi Bans Administració Actualitat Multimedia Transparència
 

Entenem per participació ciudadana, el involucrament actiu dels ciutadans i ciutadanes en aquells procesos de prendre decissions públiques que tenen repercusió a les seves vies.

De tal manera que la població puga accedir a les desicions del govern de manera independent, sense necesitat de formar part d’ una administració pública o d’ un partit polític.

Tu ets el poble. Desideix el millor per al ciutadà.

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

 

 

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

  

Plaça Casal Jove

Tots volem una vida més agradable, i entre tots ho podem aconseguir. Tria amb què et quedes: un espai per a l'oci, pintures murals, contenidors soterrats ... podem aprofitar millor els espais del nostre poble per a convertir-ho en un referent, un model de convivència i benestar.

Plaça de la Cultura

Com a ciutadà, ens agradaria que ens digueres què és el que preferixes per a esta plaça tan volguda per tots. Contemplar una bonica glorieta, disposar d'un pas de vianants, pintar les línies de separaración dels vehicles, restaurar el jardín... tria l'opció que més t'agrade i digues-nos-ho, construirem una Favara agradable per a tots.

Plaça de la Veracreu

Decidix per tu mateix. Esta bonica plaça és un espai que podem millorar entre tots. Perquè el més important és que tots la podem disfrutar per igual, introduint elements que ens animen a participar d'ella, o altres que milloren la seua utilitat. Participa i decidix per tu mateix, la teua opinió compte.

Parc Enric Valor

És la nostra obligació com a ciutadans cuidar i protegir el mediambient. La naturalesa que rodeja al nostre poble és tant o més important que qualsevol altra acció que podem realitzar sobre el mateix. T'invitem que participes i decidim tots junts el futur del nostre parc natural.

 

.

Copyright Ajuntament de Favara 2016. Tots els drets reservats.    

 

 

Guia de Carrers
 


Ajuntament de Favara
Plaça Sant Antoni, 1
46614 Favara (València)
Tel: 96 176 90 02   Fax: 96 176 94 27