Agricultura Aigua Cultura Esports Festes Formació Igualtat Gent Gran Medi Ocupació Patrimoni Sanitat Serveis Turisme Urbanisme

 

BANS d'alcaldia

Desembre 2016. L'Ajuntament comunica que està prohibit aparcar en les zones grogues, dalt de la vorera, en els guals aliens, en les zones reservades per a minusvàlids i en les de càrrega-descàrrega.

Descarregar ban

Desembre 2016. L'Ajuntament de Favara comunica que totes les persones que vullguen arreplegar joguets reciclats poden passar per l'Ajuntament.

Descarregar ban

 

Novembre 2016. Alcaldia informa que dijous 24 de novembre a les 19:00 (Pavelló Esportiu Municipal) tindrà lloc l'homenatge al regidor d'esport i igualtat, Emili Lledó.

Més info

Novembre 2016. L'Ajuntament de Favara comunica que l´Agència d´Ocupació i Desenvolupament Comarcal de la Mancomunitat de la Ribera Baixa ha organitzat una “Xarrada d´Orientació Professional per a l´Ocupació” per al divendres dia 25 a les 10:00 del matí a la Seu de la Mancomunitat (Saló d´Actes).

Descarregar ban

 

Més info

Novembre 2016. Base de dades dels  esportistes de Favara en actiu.

Descarregar ban

Novembre 2016. L'Ajuntament de Favara informa de la  xarrada informativa per a l’obtenció de la Nacionalitat Espanyola.

Descarregar ban

Octubre 2016. Revisió dels equips d'aplicació de productes fitosanitaris.

Anunci

Octubre 2016. Calendari per a la crema de la palla de l'arròs.

Descarregar ban

Octubre 2016. Anunci de la llista definitiva de la borsa de treball temporal que ha de regir per a la contractació laboral temporal d'una plaça de psicòleg/a per al gabinet psicopedagògic municipal.  

Anunci
Al.legacions

Baremació definitiva

Setembre 2016. L'Ajuntament de Favara informa als llauradors que vulguen cremar la palla de l'arròs enguany, que han de fer una una petició a l'Ajuntament indicant Polígon, Parcel.la, dades de contacte i titular de l'explotació. L'Ajuntament tramitarà el permís i el Pla de crema davant la Conselleria d'Agricultura i es notificarà al llaurador. Termini fins el proper 28 de setembre.

Descarregar document informatiu

Setembre 2016. Borsa de treball per a la contractació laboral temporal d'una plaça de psicòleg/a per al gabinet psicopedagògic municipal.  

Anunci

Baremació provisional

Agost 2016. Baremació borsa de educador/a de l'escola infantil municipal de Favara 2016.  

Reclamacions

Descarregar document definitiu

Agost 2016. Baremació borsa de mestre/a director/a de l'escola infantil municipal de Favara 2016.  

Reclamacions

Descarregar document definitiu

Juliol 2016. Bases reguladores per la constitució d'una borsa de treball temporal de psicóleg/a per al gabinet psicopedagògic municipal. Curs escolar 2016/17.  

 

Més informació             Bases reguladores               Model sol.licitud

Juliol 2016. Bases Reguladores per la constitució d'una borsa de treball temporal que ha de regir la contractació laboral temporal del personal per l'escola infantil municipal per al curs escolar 2016-2017.  

 

Més informació            Bases reguladores               Model sol.licitud

Juny 2016. Nota informativa sobre la Xarxallibres Més informació

Juny 2016. L'Ajuntament informa que el dimarts 28 de juny tindrà lloc la reunió informativa (a la Casa de la Cultura) de l'escola d'estiu 2016 amb el següent ordre del dia:
1.- funcionament i activitats
2.- horari
3.- presentació de monitores
4.- precs i preguntes

Juny 2016. L'Ajuntament informa que el dilluns 27 de juny tindrà lloc la reunió informativa de l'escola municipal infantil amb el següent ordre del dia:
1.- escoleta d'estiu 2016
2.- matrícula del curs 2016 -17
3.- normativa, funcionament, menjador, taxes i horaris
4.- precs i preguntes

Juny 2016. L'Ajuntament de Favara informa de l'escola d'estiu 2016. Més informació.

L'Ajuntament informa que el Gerisan de Favara  té necessitat de cobrir una plaça d'auxiliar d'infermeria.
Les persones interessades poden lliurar el Currículum directament al Gerisan fins al dijous 9 de juny.

L'Ajuntament de Favara informa que este dissabte 4 de juny a les 10:00 h al trinquet municipal es jugarà una partida entre el xiquets de l'escola de pilota de Favara i els pilotaris amb cadires de rodes amb homenatge al regidor  Emili Lledó. Veure més a Multimèdia.

L’Ajuntament de Favara informa que està obert el termini per a la matrícula en l’Escola Infantil Municipal de Favara.
Els documents es poden arreplegar al Registre de l’Ajuntament o descarregar-los de la Web municipal.
L’últim dia per presentar la documentació és el dilluns 30 de maig 2016.

 
Documentació Autorització drets d'imatge Informe salut Matrícula Document sol.licitud

Favara 12 de maig 2016.
L'Ajuntament de Favara decreta 4 dies de dol oficial per la mort del Regidor d'Esports, Igualtat i Hisenda, EMILI LLEDÓ.
Queden suspesos tots els actes convocats pels càrrecs polítics municipals.
Les banderes oficials es substitueixen pel llaç negre en senyal de dol.

L'Ajuntament de Favara informa que el termini per demanar les ajudes de la PAC (Política Agrària Comú) finalitza el 30 d'abril de 2016.

Descarregar document informatiu

L'Ajuntament de Favara informa que ha eixit publicat el Programa Lliure d'Estiu de les Escoles de la Mar de la Generalitat, dirigit a joves a partir de 9 anys. Les inscripcions es faran exclusivament online.

Més informació

Abril 2016. L'Ajuntament informa que està obert el termini de les Pràctiques formatives universitàries de la Diputació de València.
Per a més informació i apuntar-se cal passar per l' Ajuntament.

Més informació

L'Ajuntament de Favara informa de la Convocatòria d'exàmens oficials de la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià.
S'ha obert el termini per a inscriure's en els exàmens oficials per a obtindre els certificats administratius de coneixements de valencià que expedeix la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià.
El termini de matrícula es del 21 de març al 22 d'abril.

Més informació

L'Ajuntament de Favara informa que l'Administració de la Seguretat Social de Sueca, a l'àmbit territorial del qual pertany Favara s'ha establert el sistema de cita prèvia com a forma d'atenció als ciutadans.

Nota informativa

L'Ajuntament de Favara informa que els dies 5, 12, 14, 15, 16, 17, 18 i 19 de març de 2016, amb autoritat competent per a la matèria, eximix del cumpliment dels nivells de pertubació màxims fixats per llei amb motiu dels actes culturals i festius derivats de les festes falleres (sopar, ball, discomòbils, ambientació musical...), en carpes o casals en horari comprés entre les 23:00h i 04:00h. Del dia següents en les zones:
·País Valencià i adjacents
·
Sant Antoni i adjacents
·
Sant Vicent i adjacents

Descarregar ressolució d'alcaldia

L'Ajuntament de Favara informa que el termini per presentar l'oferta econòmica per a l'explotació del Bar de la Casa de la Cultura finalitza el dia 8 de març.

Descarregar plec de condicions

L'Ajuntament de Favara informa que està oberta la Borsa de monitors de temps lliure.

El termini per presentar la sol·licitud de participació finalitza el dia 9 de març de 2016. 

Descarregar les Bases Reguladores

L’Ajuntament informa que  en la pàgina web de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ja es pot consultar si un ciutadà o ciutadana de la Comunitat Valenciana disposa de la subvenció de farmàcia i/o d’exopròtesi gratuïta.

La consulta es pot realitzar per mitjà de l’enllaç http://www.san.gva.es/consulta-copago i també en el web http://www.san.gva.es  en la ruta: ciutadà / farmàcia / ajudes copagament / consulta subvenció.

L'Ajuntament de Favara informa que al mes de febrer van a obrir-se dos borses de treball.

1.- BORSA SOCIAL: serà requisit imprescindible estar apuntat a l'atur.

2.- BORSA DE MONITORES PER A L'ESCOLA CULTURAL I L'ESCOLA -TALLER: serà requisit indispensable  tenir aprovats el 1r i el  2n  curs de Grau (especialitat infantil i primària / treball social / educació social).

Veure més

L'Ajuntament de Favara informa que el Gerisan necessita personal qualificat en auxiliar d'infermeria i en monitor social.

Les persones interessades  han de portar a la residència el Currículum.

L’horari de la biblioteca és de 16:30 a 19:30 de dilluns a divendres.

 
 
Agricultura Aigua Cultura Esports Festes Formació Igualtat Majors Medi Ocupació Patrimoni Sanitat Serveis Turisme Urbanisme

 

Tornar a la pàgina d'inici

 

Copyright Ajuntament de Favara 2016. Tots els drets reservats.    

 

 

Guia de Carrers
 


Ajuntament de Favara
Plaça Sant Antoni, 1
46614 Favara (València)
Tel: 96 176 90 02   Fax: 96 176 94 27