BANS d'alcaldia


L'equip de govern informa a tots els veïns que s'ha deixat sense efecte el plec de condicions del bar de la Casa de la cultura per mutu acord de les dos parts contractuals. L'Ajuntament informarà en breu de les noves condicions del nou plec de condicions el qual es basarà en projecte de millores de servei amb un lloguer establert per l'Ajuntament.

Veure més

L’AJUNTAMENT DE FAVARA CONVOCA PARES I MARES d’alumnes d’Educació Primària, Secundària i Formació Professional Bàsica a la REUNIÓ INFORMATIVA DE LA XARXALLIBRES que tindrà lloc divendres 4 de desembre a les 16:30 a la casa de la Cultura amb el següent ordre del dia:

1.    Explicació del procés de la XarxaLlibres

2.    Torn obert de paraules

L’AJUNTAMENT DE FAVARA COMUNICA A TOTES LES ENTITATS, ASSOCIACIONS I CLUBS QUE DIVENDRES 4 DE DESEMBRE SERÀ L’ÚLTIM DIA PER PODER LLIURAR LA SOL·LICITUD DE SUBVENCIÓ.

Acte Informatiu Municipal

Dijous 19 de novembre a les 19 hores a la Casa de la Cultura, amb el següent ordre del dia:

1.- Informació d'Alcaldia de l'estat en què s'ha trobat l'Ajuntament.
2.- Informació dels regidors i de les regidores de les actuacions que s'han portat a terme en la seua àrea.
3.- Informació d'Alcaldia del treball i gestió municipal que s'està realitzant.
4.- Precs i preguntes

Totes les persones que necessiten roba poden passar per Serveis socials de l'Ajuntament el dimarts i  el divendres  per sol·licitar-la.

L'Ajuntament recorda als propietaris de solars que  segons dicta l'Article 5 de l'Ordenança reguladora de Neteja i Cercat de Solars, els solars han d'estar permanentment nets, desprovistos de qualsevol tipus de residus, sense cap resta orgànica o mineral que puga alimentar o albergar animals o plantes portadores o transmissores de malalties, o produir males olors. Als efectes d'aquesta obligació de neteja, s'inclouran tots els solars inclosos en sòl urbà, siga la que siga la seua classificació urbanística.

L’horari de la biblioteca és de 16:30 a 19:30 de dilluns a divendres.

L’ajuntament de Favara recorda a tot el veïnat de Favara  que està prohibit aparcar dalt de les voreres, en el pas de vianants, davant d’un gual permanent, i en les zones grogues.

L’horari de tirar el fem als contenidors és de 20:00h a 21:30h. L’ajuntament demana la màxima col·laboració per tenir una Favara més neta.

 

 

 


Tornar a la pàgina d'inici
 

Copyright Ajuntament de Favara 2015. Todos los derechos reservados.


Ajuntament de Favara
Plaça Sant Antoni, 1
46614 Favara (València)
Tel: 96 176 90 02   Fax: 96 176 94 27