Ajuntament Municipi Bans Administraciˇ Actualitat Multimedia TransparŔncia
 

BANS d'alcaldia 2019

12 juny 2019. Licitaciˇ per a la concesiˇ demanial d'explotaciˇ del quiosc-bar de la piscina municipal de Favara "Sant Llorenš".

Bases

Declaraciˇ responsable

Sol.licitud

13 de maig 2019. Llista d'admesos a les proves per a la borsa de peˇ de serveis i enterrador municipal i convocat˛ria per a la realitzaciˇ del primer exercici prÓctic.

Descarregar document

9 de maig 2019. Baremaciˇ Provisional de la convocat˛ria per a cobrir interinament una plaša de policia local a Favara. Actualitzat (9-5-19) amb l'acta de subsanaciˇ per error material en la redacciˇ.

Descarregar document

6 de maig 2019. Baremaciˇ DEFINITIVA de la convocat˛ria de selecciˇ de persones per a la constituciˇ d'una borsa urgent d'ocupaciˇ temporal de Monitors de Temps Lliure.

Descarregar document

16 d'abril 2019. Baremaciˇ Provisional de la convocat˛ria de selecciˇ de persones per a la constituciˇ d'una borsa urgent d'ocupaciˇ temporal de Monitors de Temps Lliure.

Descarregar document

9 d'abril 2019. Convocat˛ria de selecciˇ de persones per a la constituciˇ d'una borsa urgent d'ocupaciˇ temporal de Monitors de Temps Lliure.

Anunci

Bases

Declaraciˇ responsable

Sol.licitud

4 d'abril 2019. Convocat˛ria per a la creaciˇ d'una Borsa d'Ocupaciˇ Temporal de peˇ de serveis m˙ltiples i enterrador/a de l'Ajuntament de Favara.

Bases

Declaraciˇ responsable

Sol.licitud

4 de marš 2019. Acta Baremaciˇ DEFINITIVA per a la constituciˇ borsa d'ocupaciˇ temporal per a la neteja d'edificis i instalacions de competŔncia municipal.

Baremaciˇ definitiva

Acta reclamacions

20 de febrer 2019. Acta Baremaciˇ Provisional de la convocat˛ria de selecciˇ de persones per a la constituciˇ d'una borsa d'ocupaciˇ temporal per a la neteja d'edificis i instalacions de competŔncia municipal.

Descarregar document

14 de febrer 2019. Relaciˇ provisional d'aspirants admesos i exclosos de la convocat˛ria d'una borsa d'ocupaciˇ temporal per a cobrir les vacants de neteja dĺedificis i instal.lacions de competŔncia municipal.

Descarregar document

8 de febrer 2019. Llistat amb la baremaciˇ provisional corresponent a la borsa de monitors i monitores de temps lliure.

Descarregar document

1 de febrer 2019. Relaciˇ provisional d'aspirants admesos i exclosos de la convocat˛ria per a cobrir les vacants del grup professional corresponent a la borsa de monitors i monitores de temps lliure.

Descarregar document

22 de gener 2019. Convocat˛ria de selecciˇ de persones per a la constituciˇ d'una borsa d'ocupaciˇ temporal pera a la neteja d'edificis i instalacions de competŔncia municipal.

Anunci

Bases

Declaraciˇ responsable

Sol.licitud

21 de gener 2019. Bases reguladores de la convocat˛ria per a la selecciˇ de persones per a la constituciˇ d'una borsa de treball temporal de monitors/es de temps lliure.

Anunci

Bases

Declaraciˇ responsable

Sol.licitud

Veure bans 2018

Veure bans 2017

Veure bans 2016

 

 

Tornar a la pÓgina d'inici

Copyright Ajuntament de Favara 2016. Tots els drets reservats.    

 

 

Guia de Carrers
 


Ajuntament de Favara
Plaša Sant Antoni, 1
46614 Favara (ValŔncia)
Tel: 96 176 90 02   Fax: 96 176 94 27