Ajuntament Municipi Àrees Administració Actualitat Multimèdia Transparència

Actualitat Favara

 

Inauguració de l’Skate Park Favara

23 desembre 2019. El pressupost total de les obres ascendeixen a 107.582,92 euros, finançades en la seua totalitat per la Diputació de València, dins del pla SOM 2018-2019 i han consistit en l’execució d’un Skate Park de formigó homologat, una zona d’espai lliure per a realitzar qualsevol activitat i una zona de pràctica de cal•listenia. S’ha dotat també d’una font d’aigua potable i en una segona actuació pròxima es col•locaran arbres a la zona.

 

Més informació

 

L'Hospital Universitari de la Ribera canvia de telèfons

29 de novembre 2019. A partir del dilluns que ve, 2 de desembre, l'Hospital Universitari de la Ribera canvia de telèfons, amb l'objectiu d'integrar-se en el sistema de numeració Ibercom de la resta de la Generalitat Valenciana. A partir d'eixe dia deixaran d'estar operatius els números de telèfons antics.

Els nous números passaran a ser:

CENTRALETA. 962 542 800

CITA PRÈVIA. 962 542 900

GERÈNCIA. 962 542 777

 

Reforma del Consultori Auxiliar de Favara

14 de novembre 2019. La regidoria d'Urbanisme ha finalitzat les obres de Reforma del Consultori Auxiliar de Favara. Les obres han tingut un cost 84.149,49€ i han estat finançades per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

 

Més informació

 

Reforma i millora de l'escoleta infantil municipal

9 d'octubre 2019. La Regidoria d'Urbanisme ha conclòs la reforma i millora de l'escoleta infantil municipal. Les obres han tingut un cost de 38.000 euros finançats íntegrament per la Diputació de València dins del Pla de Millora d'Espais Educatius 2018 – 2019

 

Més informació

 

Xerrades per l'Ocupació

2 d'octubre 2019. Al llarg del pròxim mes d'octubre tindran lloc quatre xerrades teòric-pràctiques per a la formació i ocupació, amb la finalitat és informar sobre les diferents alternatives per a la cerca d'ocupació, així com els passos clau i recomanacions per a tindre més probabilitats d'èxit.

Cal apuntar-se a l'Ajuntament.
 

Més informació

 

Favara reestableix llaços d'amistat amb la ciutat francesa de Villelaure

18 setembre 2019. L’encontre a la població francesa de Villelaure entre l’alcaldessa de Favara, Oro Azorín, i l’alcalde de Villelaure, Jean Louis Robert, ha apropat postures novament entre les dues localitats per reprendre així l’intercanvi. El primer contacte es va establir allà per l’any 1989 i el 15 d’octubre de 1990 es va signar el document d’agermanament. Després de diverses visites per part dels dos Ajuntaments i també de visites de veïns del poble, actualment Favara ha establit un primer contacte per a reprendre l’agermanament que va començar fa quasi tres dècades.

 

Festes Majors de Favara 2019

27 Juliol 2019. Viure les festes del poble sempre suposa donar continuïtat a les nostres tradicions culturals i reforçar la nostra pròpia identitat com a favarers i favareres. Participar en les festes i viure-les amb plenitud no sols és important, sinó que és necessari. Els actes culturals, els religiosos, els esportius, els festius, els dels majors, els dels menuts, els del joves... tots junts ens agermanen i ens fan créixer com a ciutadà o ciutadana. Els dies de festa són dies d’il·lusió, de retrobaments, d’alegria i de somriures al voltant d’una taula plena, són nits de ballar junts i juntes i són moments on Favara està plena de vida. Els i les que vivim al poble esperem amb ànsia aquelles persones que tornen a les seues arrels, a Favara; i desitgem eixe encontre per reprendre moments de la nostra història acompanyats de música, humor, ball...

Descarregar llibret de festes (versió reduida de 3M)

 

El jutjat contenciós número 6 de València dona la raó a l’Ajuntament de Favara i comdena a l’empresa Acciona a pagar.

12 Juliol 2019. L’Ajuntament de Favara interposà una demanda judicial a l’empresa que gestiona l’aigua dels favarers i favareres i en primera setència la justicia ha declinat el recurs de l’empresa que demanava no pagar tots els cànons que des de la regidoria de cicle hidràulic amb Isabel Borràs al front, se li exigia.
Una primera setència justa que es traduïx en molts diners per al poble de Favara ja que Acciona haurà de pagar tots els cànons impagats d’abastiment d’aigua així coms els cànons de vertits des de 2011.


Més informació                       Setència Judicial

 

Aprovat el "Pla Edificant" del CEIP Fèlix Olmos

5 Juliol 2019. Aprovat el Pla Edificant del CEIP Fèlix Olmos de Favara. La regidora d’urbanisme serà l’encarregada de gestionar les obres del Pla Edificant aprovades per al col•legi CEIP Fèlix Olmos. Consensuat amb la directiva de l’escola i que la regidora, Isabel Borràs, dirigirà al llarg dels 2 anys que es necessiten per a portar endavant este Pla Edificant aprovat per la Conselleria i valorat amb quasi mig milió d’euros.

Més informació

 

Programa "Favara Camina"

5 Juliol 2019. L’Ajuntament de Favara posa en marxa el programa ‘Favara camina’ un nou projecte per a fomentar l’activitat física entre els ciutadans i ciutadanes del poble de Favara.
Un programa del departament de salut de l’Hospital de la Ribera i que junt amb Mª José Malonda, Regidora de Salut i Benestar de l’Ajuntament de Favara ha sigut possible posar en marxa.

Més informació

 

Agenda Cultural Juny 2019

5 Juliol 2019. El regidor de Cultura, José Vicedo, ha organitzat activitats per a totes les edats i tots els gustos. Des de manualitats divertides per als més menuts i tallers educatius i informatius per als més joves, fins a teatre, cine i sopar per a totes les edats.

Més informació                    Cartell

 

Eleccions Municipals i al Parlament Europeu 2019

Maig 2019. Diumenge 26 de maig es celebren eleccions Municipals i al Parlament Europeu. Consulta els resultats a Favara.

Resultats eleccions Municipals

Resultats eleccions al Parlament Europeu

 

Comença un nou grup de treball del programa Ribera Impulsa

Maig 2019. ¿Estàs buscant treball i necessites ajuda?

La Ribera IMPULSA és un projecte innovador, integral, participatiu i dinàmic per a millorar l´ocupabilitat i fomentar l´empreniment social.

Si vols participar o més informació, posa't en contacte amb l'ADL al 961769002 (Carlos González) o 673322681 (Carmen Fortea).

 

Cartell informatiu

 

Enquesta de Participació Ciutadana

Maig 2019. Dins del marc Pacte d'Alcaldies, l'Ajuntament està portant a terme l'estratègia per a aconseguir un desenrotllament més sostenible, econòmic i mediambiental de Favara.

Participa

 

Agenda Cultural, Formació i Oci, per al mes de maig de 2019

Maig 2019. Programació d'esdeveniments culturals i formatius per al mes de maig.

 

Cartell informatiu

 

Mercat Medieval a FAVARA

Maig 2019. Els dies 18 i 19 de maig se celebrarà La FIRA MEDIEVAL FAVARA 2019 organitzada per l’Ajuntament de Favara on es podrà trobar activitats per a totes les edats: teatre infantil, jocs i espectacles medievals i una àmplia oferta comercial i gastronòmica per a gaudir d'un cap de setmana ple de tradicions rurals medievals. Us esperem!!!
 

Més informació

 

Campanya StopTabaco de prevenció i abordatge del tabaquisme 2019

Març 2019. Els nous productes per calfament de tabac (THP) i els sistemes d'entrega de nicotina electrònic (ENDS) s'estan convertint en una amenaça important per a la salut i per al control de tabaquisme degut als buits legals i falta d'estudis a mitjà i llarg termini sobre l'impacte en la població.

 

Més informació

 

Pla Estratègic Socioeconòmic de FAVARA

Decembre 2018. L'Ajuntament de Favara ha elaborat el PLA ESTRATÈGIC SOCIOECONÒMIC mitjançant un procés participatiu en el qual la ciutadania ha dut a terme una diagnòsi i unes propostes d'actuacions per al desenvolupament local del municipi.
 

Més informació

 

Favara presenta la Fira Tradicional de 2018

Octubre 2018. Favara presenta la Fira Tradicional de 2018 als comerços i associacions del municipi.
La Fira Tradicional es realitzarà el cap de setmana del 10/11 de novembre com ja va sent tradició a Favara i enganxat a l’esdeveniment de la Trobada de Boixets; però este any comptarà amb una novetat: la participació dels comerços i associacions locals.

Més informació

 

Els joves de Favara decidixen el seu skatepark i  casal jove.

Setembre 2018. El dilluns 27 d’agost tots els joves de Favara foren convocats pels regidors d’urbanisme i joventut, Isabel Borràs i José Vicedo per a ensenyar-los el projecte inicial de l’skatepark i el casal jove.
Els joves després d’escoltar la informació inicial aportaren detalls, canvis i millores per a que els regidors prengueren bona nota i perfilaren els espais d’oci al seu gust i edat.

Més informació

 

Millores al CEIP Fèlix Olmos de FAVARA

Agost 2018. La Conselleria d’Educació ha dut a terme la substitució de la coberta de fibrociment del pavelló de direcció del CEIP Fèlix Olmos. La Regidora d’Urbanisme, Isabel Borràs, ha explicat que el cost total de l’obra ha estat d'uns 40.000€ finançats per  la Conselleria d’Educació.

Més informació

 
 

Copyright Ajuntament de Favara 2016. Tots els drets reservats.    

 

 

Guia de Carrers
 


Ajuntament de Favara
Plaça Sant Antoni, 1
46614 Favara (València)
Tel: 96 176 90 02 - 96 152 76 10

Fax: 96 176 94 27