Ajuntament Municipi Bans Administració Actualitat Multimedia Transparència
 

 

Actualitat Favara  2018

 

Pla Estratègic Socioeconòmic de FAVARA

Decembre 2018. L'Ajuntament de Favara ha elaborat el PLA ESTRATÈGIC SOCIOECONÒMIC mitjançant un procés participatiu en el qual la ciutadania ha dut a terme una diagnòsi i unes propostes d'actuacions per al desenvolupament local del municipi.
 

Més informació

 

Favara presenta la Fira Tradicional de 2018

Octubre 2018. Favara presenta la Fira Tradicional de 2018 als comerços i associacions del municipi.
La Fira Tradicional es realitzarà el cap de setmana del 10/11 de novembre com ja va sent tradició a Favara i enganxat a l’esdeveniment de la Trobada de Boixets; però este any comptarà amb una novetat: la participació dels comerços i associacions locals.

Més informació

 

Els joves de Favara decidixen el seu skatepark i  casal jove.

Setembre 2018. El dilluns 27 d’agost tots els joves de Favara foren convocats pels regidors d’urbanisme i joventut, Isabel Borràs i José Vicedo per a ensenyar-los el projecte inicial de l’skatepark i el casal jove.
Els joves després d’escoltar la informació inicial aportaren detalls, canvis i millores per a que els regidors prengueren bona nota i perfilaren els espais d’oci al seu gust i edat.

Més informació

 

Millores al CEIP Fèlix Olmos de FAVARA

Agost 2018. La Conselleria d’Educació ha dut a terme la substitució de la coberta de fibrociment del pavelló de direcció del CEIP Fèlix Olmos. La Regidora d’Urbanisme, Isabel Borràs, ha explicat que el cost total de l’obra ha estat d'uns 40.000€ finançats per  la Conselleria d’Educació.

Més informació

 

I Jornada radiofònica a Favara per a joves.

Juny 2018. Una jornada pensada per apropar la ràdio i la música als nostres joves i que ha estat possible gràcies al conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i Xúquer Ràdio de Cullera, mitjantçant el qual el poble de Favara podrà conéixer més i millor el món radiofònic.

Més informació

 

Reunió amb les dos associacions de Gent Gran de Favara.

Juny 2018. La Regidora d’Urbanisme, Isabel Borràs i la Regidora de Gent Gran, M. José Malonda, es reunixen amb les dos associacions de Gent Gran de Favara per conéixer les seues necessitats al Llar de Jubilats ja que s’ha destinat part de la subvenció de la Diputació a adequar-lo i condicionar-lo.

Més informació

 

L’Ajuntament de Favara comença les actuacions de prevenció i control de plagues.

Maig 2018. L’Ajuntament de Favara comença les actuacions de desratització, desinsectació i desinfecció dels edificis públics, de les zones verdes i del clavegueram. Així com les actuacions de prevenció i control de la legionel.la. Aquestes actuacions formen part d'una nova campanya de salut pública subvencionada per la Diputació de València.

Prevenció i control legionel.la

Control de plagues

 

Dia Internacional de la Dona.

Abril 2018. L'Ajuntament de Favara ha organitzat la Setmana de la Dona per celebrar el dia internacional de la dona i la igualtat social i laboral al poble de Favara.

La corporació municipal ha programat actes per a commemorar la lluita de les dones per aconseguir la igualtat social i laboral a fi d'aconseguir el dret a la independència, segons reconeix l'Organització de les Nacions Unides (ONU).

Més informació

 

L’Ajuntament de Favara aprova el I Pla d’Igualtat municipal

Abril 2018. Un pla l’objectiu del qual serà sempre conscienciar, vigilar i ficar en marxa polítiques d’igualtat en l’àmbit laboral municipal així com mesures de conciliació familiar en els casos en què és necessària per cura de familiars malalts o menors.
 

Més informació

 

Nou servei de grua a Favara.

Març 2018. Oro Azorín, en nom de l’Ajuntament de Favara, ha signat el nou conveni amb GAMAR GESTIÓN DE GRUAS. La finalitat del conveni és tindre el servei de retirada de vehicles mal estacionats o abandonats quan es necessite.

Més informació

 

L’Ajuntament de Favara i Ràdio Culllera Online signen un conveni de col.laboració.

Març 2018. La finalitat del conveni és apropar el món audivisual als joves de Favara i emetre informació del municipi. Un objectiu que s’aconseguirà gràcies al treball i implicació del seu gerent, José Martínez i equip de Radio Cullera, que suposarà un dinamisme social i una porta oberta en l’àmbit de la comunicació així com un aprenentatge per als més joves.
 

Més informació

 

Oro Azorín i els alcaldes de la Ribera es reunixen amb el director general de l'IVAJ (Institut Valencià de la Joventut), Jesús Martí.

Març 2018. L’objectiu de l‘encontre va ser fer arribar als responsables polítics riberencs la Llei de la Generalitat de polítiques integrals de la Joventut 15/2017 de 10 de novembre i la seua posada en marxa des de l’IVAJ (Institut Valencià de la Joventut).

Més informació

 

L’Ajuntament de Favara a través de la Regidoria d’Urbanisme, ha finalitzat les obres de Renovació de la Infraestructura hidràulica de la Plaça de la Vera Creu.

Març 2018. Les obres han tingut un cost de 62.784,61€, finançades en un 100% per la Diputació de València.
Des de l’Equip de Govern, treballem per millorar la xarxa d’aigua potable, fer-la més eficient, a fi de minimitzar les pèrdues i poder, d’una banda millorar el rebut, i d’altra millorar la sostenibilitat mediambiental del recurs.

 

Més informació

 

L’Ajuntament de Favara ha finalitzat les obres de la construcció de la nova canonada d’abastiment des del dipòsit de Sant Llorenç.  

Gener 2018. Les obres han consistit en la instal•lació de 291 metres de canonada de polietilè d’alta densitat en substitució de l'antiga de fibrociment, a fi de millorar la xarxa d’aigua potable, fer-la més eficient i  minimitzar les pèrdues.

Més informació

 

I Setmana per a la Gent Gran.

Gener 2018. La regidora de Gent Gran, M. José Malonda, ha organitzat la I Setmana per a la Gent Gran amb la finalitat de promoure la convivència, la inclusió i el benestar social entre la gent major de Favara.

Un temps d'oci, de reflexió, de diversió i d'aprenentatge gràcies a totes les activitats realitzades al mes desembre.


Resum amb imatges

 

La regidora de turisme, M. José Malonda, ha gestionat la subvenció que ha permés senyalitzar part de les moutanyes de Favara.  

Gener 2018. El projecte presentat per la regidora ha anat endavant gràcies a l'ajuda incondicional que ha donat el club els Senglars. Tota la informació d'interés, la toponímia, el marcatge, la limitació de sendes, les fotos panoràmiques, les llegendes han estat proporcionades per membres del club.

Més informació

 


Tornar a la pàgina d'inici

Copyright Ajuntament de Favara 2016. Tots els drets reservats.    

 

 

Guia de Carrers
 


Ajuntament de Favara
Plaça Sant Antoni, 1
46614 Favara (València)
Tel: 96 176 90 02   Fax: 96 176 94 27