Ajuntament Municipi Àrees Administració Actualitat Multimèdia Transparència

Actualitat Favara

 
Dia Internacional del llibre a FAVARA

23 abril 2020. L'Ajuntament de Favara obsequia als xiquets i les xiquetes amb aquestos quatre llibres en format conte (.pdf). La idea és que els puguen llegir o  descarregar-los directament.

 

   "A qué sabe la luna"                         "El cazo de Lorenzo"                               "Elmer"                             "Yo mataré monstruos por ti"  

 

Gràcies, FAVARA. COVID-19

20 abril 2020. L’equip de govern vol expressar el seu sincer agraïment a tota la societat civil de FAVARA pel comportament exemplar, la responsabilitat i la solidaritat mostrada durant el període de confinament.

Paquet de mesures econòmiques i fiscals pel  COVID-19

Enllaços i telèfons d'interés

 

Favara contra el COVID-19

18 abril 2020. Amb el lema "Continuem treballant per tu", l'ajuntament publica un video agraint a la majoria de la població el comportament mostrat.

 

Veure video

 

Resolució de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública

22 març 2020. Resolució de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual s'acorda la mesura especial per a la inhumació immediata de persones mortes per coronavirus COVID-19, en l'àmbit de la Comunitat Valenciana.

 

Descarregar document

 

Reial Decret Llei 8/2020, de 17 de març. Mesures urgents extraordinàries

Actualitzat 20 març 2020. Reial Decret Llei 8/2020, de 17 de març, de mesures urgents extraordinàries per a fer front a l'impacte econòmic i social del COVID-19.

Reial Decret Llei 8/2020, de mesures urgents extraordinàries.

Aspectes més importants del real-decret llei 8/2020 de 17 de març. FVMP.

Circular de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies

Ministeri de Sanitat. Malaltia per nou coronavirus, COVID-19. Informació per a la ciutadania

Criteri sobre transports i desplaçament en vehicles. Delegació de Govern a la Comunitat Valenciana.

Reial Decret de mesures urgents extraordinàries per a fer front a l'impacte econòmic i social. BOE

Reial Decret de mesures urgents extraordinàries per a fer front a l'impacte econòmic i social. Resum

Comunicació ajudes a menjadors escolars. Generalitat Valenciana.

 

Reial Decret 463/2020, de 14 de març. Estat d'alarma per crisi sanitària

14 març 2020. L'Organització Mundial de la Salut va elevar el passat 11 de març de 2020 la situació ocasionada pel COVID-19 d'emergència de salut pública a pandèmia internacional. La rapidesa en l'evolució dels fets, a escala nacional i internacional, requerix l'adopció de mesures immediates i eficaços per a fer front a esta conjuntura. Les circumstàncies extraordinàries que concorren constituïxen, sens dubte, una crisi sanitària sense precedents i d'enorme magnitud pel molt elevat nombre de ciutadans afectats i per l'extraordinari risc per als seus drets.

Reial Decret 463/2020, pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària

Preguntes i respostes sobre el nou coronavirus (COVID-19). Ministeri de Sanitat

 

Alerta sanitària pel virus covid-19

12 març 2020. Decret 4/2020 de 10 de març del president de la Generalitat, pel que suspén i s'ajorna la celebració de les festes de Falles en la Comunitat Valenciana i seguint les recomanacions del Ministeri de Sanitat d'evitar qualsevol esdeveniment multitudinari.

Comunicat d'alcaldia

Cartell recomanacions

 

Favara ja té solució als embossaments

9 març 2020. L'intens trànsit que travessa Favara, principalment els caps de setmana i durant l'estiu, pot deixar de ser un suplici per als habitants del municipi, que suporten uns embossos monumentals davant la dificultat d'accedir des de la carretera comarcal CV-501 a la nacional 340, si prospera la solució proposada pel Ministeri de Foment per a enllaçar la rotonda existent davant el municipi amb l'antic peatge de l'autopista AP-7.

Més informació

 

Favara planeja enllaçar la CV-510 amb el peatje per evitar els embossaments.

26 febrer 2020. Els embossaments que pateix la població de Favara al congestionar-se la carretera comarcal que la creua por la pressió que exerceix la travessia de la carretera nacional 332 pot tindre els dies comptats si prospera la proposta que l’alcaldessa, Oro Azorín, ha elevat a la diputació per connectar la CV-510 amb el peatge de l’autopista AP-7 i desviar per aquesta via l’elevat volum de vehicles que travessen la població, especialment durant els caps de setmana i els mesos d’estiu.

Més informació

 

Reducció despesa d’aigua potable a Favara

30 gener de 2020. Favara continua amb la reducció de la despesa de compra d'aigua potable a la Planta Potabilitzadora d'Alzira ETAP La Ribera. Ha sigut possible gràcies a les millores dutes a terme a la xarxa d'aigua potable, cerca i reparació de fugues, substitució de canonades, i implantació d'un sistema per a la Dilució de Nitrats al Pou de Favara.


Més informació

 

Comença el Taller d’Ocupació “La Ribera Baixa Gestiona” a Favara.

21 desembre 2019. El Departament d’Ocupació i Desenvolupament Local de la Mancomunitat de la Ribera Baixa ha posat en marxa el Taller d’Ocupació “La Ribera Baixa Gestiona”. Aquest va començar el passat 30 de desembre i està cofinançat per la Generalitat, el Ministeri de Treball i Seguretat Social i, en el seu cas, el Fons Social Europeu.

 

Més informació

 

Favara Camina i Taller d'Empoderament

18 gener de 2020. Favara, amb l'activitat física saludable.
L’exercici físic millora la funció mental, la memòria, la rapidesa, la sensació de benestar i produeix una estabilitat en la personalitat caracteritzada per l’optimisme. Amb l’objectiu de millorar la salut de totes les persones adultes i en concret als majors de 60 anys, l’Ajuntament de Favara, adherit des d’octubre de 2018 a Xarxa Salut, ha posat en marxa el projecte «Favara Camina».

Més informació

 

Inauguració de l’Skate Park Favara

23 desembre 2019. El pressupost total de les obres ascendeixen a 107.582,92 euros, finançades en la seua totalitat per la Diputació de València, dins del pla SOM 2018-2019 i han consistit en l’execució d’un Skate Park de formigó homologat, una zona d’espai lliure per a realitzar qualsevol activitat i una zona de pràctica de cal•listenia. S’ha dotat també d’una font d’aigua potable i en una segona actuació pròxima es col•locaran arbres a la zona.

 

Més informació

 

L'Hospital Universitari de la Ribera canvia de telèfons

29 de novembre 2019. A partir del dilluns que ve, 2 de desembre, l'Hospital Universitari de la Ribera canvia de telèfons, amb l'objectiu d'integrar-se en el sistema de numeració Ibercom de la resta de la Generalitat Valenciana. A partir d'eixe dia deixaran d'estar operatius els números de telèfons antics.

Els nous números passaran a ser:

CENTRALETA. 962 542 800

CITA PRÈVIA. 962 542 900

GERÈNCIA. 962 542 777

 

Reforma del Consultori Auxiliar de Favara

14 de novembre 2019. La regidoria d'Urbanisme ha finalitzat les obres de Reforma del Consultori Auxiliar de Favara. Les obres han tingut un cost 84.149,49€ i han estat finançades per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

 

Més informació

 

Copyright Ajuntament de Favara 2016. Tots els drets reservats.    

 

 

Guia de Carrers
 


Ajuntament de Favara
Plaça Sant Antoni, 1
46614 Favara (València)
Tel: 96 176 90 02 - 96 152 76 10

Fax: 96 176 94 27