Actualitat 2017

 

Reunió amb la Directora General d'Alta Inspecció Sanitària, Isabel González. Setembre 2017.

L'alcaldessa de Favara, Oro Azorín, assistix a la reunió convocada per la Directora General d'Alta Inspecció Sanitària, Isabel González i la Directora Territorial, Maite Cardona, per als responsables polítics de centres mèdics de l'àrea 10.

 

Més informació

 

Presentació dels festers i festeres 2017. Agost 2017.

Dissabte 29 de juliol va tindre lloc la presentació dels festers i de les festeres del 2017 a la Casa de la Cultura. Acte que representa l'inici de les esperades festes del poble de Favara.

 

Resum amb imatges

 

Festes de Favara 2017. Agost 2017.

Les festes municipals, probablement, constitueixen una de les celebracions més arrelada al nostre poble de Favara. Per això, la Corporació vol estar al costat de les seues Festes Majors, ja que signifiquen un gran llegat històric i cultural.

 

Descarregar llibret de festes (8 mb)                      Descarregar saluda de l'Alcaldessa

 

Pacte d'Alcaldies pel Clima i l'Energia Sostenible. Juliol 2017.

El dilluns 24 de juliol tingué lloc a la casa de la cultura de Favara una reunió informativa sobre el Pacte d'Alcaldies pel Clima i l'Energia Sostenible.
A la reunió han acudit representants de 19 municipis diferents de les comarques de la Ribera Alta i Baixa, representants del departament de medi ambient de la Diputació de València i de l'Agència Energètica de la Ribera.

Més informació

 

Favara ja compta amb Inforatge. Juny 2017.

L’Ajuntament de Favara a través de la Regidoria de Medi Ambient, ha posat en marxa un nou servei al poble: INFORATGE. La presentació va tindre lloc dimecres 31 de maig a les 19:00h a la Ludoteca del poble. I va ser a càrrec del prestigiós meteoròleg Jovi Esteve. INFORATGE és una instal•lació pràctica que permet conèixer en temps real l’oratge al nostre poble.

Més informació

 
 


Tornar a la pàgina d'inici

Copyright Ajuntament de Favara 2016. Tots els drets reservats.    

 

 

Guia de Carrers
 


Ajuntament de Favara
Plaça Sant Antoni, 1
46614 Favara (València)
Tel: 96 176 90 02   Fax: 96 176 94 27