Actualitat 2017

 

Favara ja compta amb Inforatge. Juny 2017.

L’Ajuntament de Favara a través de la Regidoria de Medi Ambient, ha posat en marxa un nou servei al poble: INFORATGE. La presentació va tindre lloc dimecres 31 de maig a les 19:00h a la Ludoteca del poble. I va ser a càrrec del prestigiós meteoròleg Jovi Esteve. INFORATGE és una instal•lació pràctica que permet conèixer en temps real l’oratge al nostre poble.

Més informació

 

I Jornada d'educació canina a Favara. Juny 2017.

La Regidoria de Medi Ambient ha organitzat la I jornada d’educació canina. La Jornada va estar impartida per Javier López, educador caní amb Llicència CV-CACC-004 el divendres dia 19 de maig a la Ludoteca i a la qual assistiren unes vint persones que tenien interès per entendre millor i poder interrelacionar-se així amb les seues mascotes.

Més informació

 

L’Ajuntament de Favara organitza la I Runcàncer  Solidària contra el càncer a Favara. Maig 2017.

El diumenge 14 de maig, la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Favara va organitzar la I Runcàncer  Solidària contra el càncer a Favara. Es van recollir 930 euros amb la venda dels dorsals ja que 310 persones van participar amb l’aporació de 3 euros per dorsal.

Més informació

 

L'alcaldessa de Favara assisteix a la  recepció del Ministre de Foment, Íñigo de la Serna. Abril 2017.

L'encontre tingué lloc al terme de Sueca el dimecres 12 a les 12:15 del matí. A l'acte foren convocats els representants dels tres pobles afectats per estes obres de la nacional, l'alcalde de Cullera i les alcaldesses de Sueca i Favara. En la reunió els tècnics explicaren el ritme i l'execució de l'obra i el Ministre assegurà que l'obra acabaria en el termini de dos anys perquè anava a injectar-se tot el capital necessari.

Més informació

 

La regidora, Isabel Borràs i l'alcaldessa, Oro Azorín, assistixen a l'homentage a Paco Muñoz realitzat a Cullera. Abril 2017.

De la mà del col•lectiu K-lidoscopi s’ha dut a terme la quarta edició de la fira literària i musical amb un tribut a l’artista Paco Muñoz per tota la seua trajectòria professional a la qual han assistit diferents personalitats del món de la cultura, de la política i de l’ensenyament, com també diverses persones que a títol individual han volgut acollir i mostrar el seu respecte i admiració a la figura i la persona de Paco Muñoz.


Més informació

 

L'alcaldessa de Favara es reunix amb el cap de servei de gestió tributària de la Diputació de València, Ricardo De Ángel. Abril 2017.

Els motius de l'encontre han estat diversos. El primer lloc, repassar la situació de morositat en què actualment s'encontra l'Ajuntament de Favara, en segon lloc, negociar la recuperació de patrimoni en ordre d'embargament d'una de les empreses més deutores al consistori i l'última, presentar el recurs de reposició per a l'aplicació de l'1 % de la taxa de recaptació.


Més informació

 

La regidora d'Urbanisme, Isabel Borràs, es reunix amb Manuel Lamata. Març 2017.

La regidora d'urbanisme, Isabel Borràs, s'ha reunit amb Manuel Lamata este dilluns 13 a l'ambulatori de Favara per consensuar alguns aspectes de funcionament i d'infraestructures del centre mèdic.


Més informació

 
 


Tornar a la pàgina d'inici

Copyright Ajuntament de Favara 2016. Tots els drets reservats.    

 

 

Guia de Carrers
 


Ajuntament de Favara
Plaça Sant Antoni, 1
46614 Favara (València)
Tel: 96 176 90 02   Fax: 96 176 94 27