L'Ajuntament de Favara, mitjançant la Regidora de Turisme, M. José Malonda, ha organizat la XI Trobada de Boixets a Favara.

Una vegada més el poble de Favara ha acollit quasi un miler de persones. Més de 500 boixeres han estat al carrer amb els seus treballs artesanals i més de 500 acompanyants i visitants han fet quasi impossible el passeig tant pel carrer País Valencià, on estaven les boixeres i les tendes, com pel carrer Joan Garcés on estava ubicat el Mercat Tradicional Valencià.

Dissabte tingué lloc la inaguració de l'exposició de tot allò realitzat al llarg de l'any per les boixeres que cada divendres es reunixen per aconseguir estos treballs tant magnífics com originals.

Des de l'Equip de govern recolzarem sempre esta Trobada que no solament significa un encontre de persones que dinamitza el poble sinó que és el punt final d'una xarxa social  que es vertebra al llarg de l'any gràcies a la tasca i l'esforç de Rosa Peyró, la monitora qui, de forma totalment altruista, porta endavant estos encontres cada divendres.

A ella, a les boixeres, a Vicent Jarque i als treballadors de la brigada l'Ajuntament agraïx la seua implicació i la seua voluntat ja que, gràcies a ells i a elles, Favara ha aconseguit ser un referent turístic, social i cultural.

 

Regidoria de Turisme

AJUNTAMENT DE FAVARA

 

 

 

El Ayuntamiento de Favara, mediante la Concejala de Turismo, M. José Malonda, ha organizado el  XI Encuentro de Bolillos en Favara.

Una vez más el pueblo de Favara ha acogido casi un millar de personas. Más de 500 bolilleras han estado en la calle con sus trabajos artesanales y más de 500 acompañantes y visitantes han hecho casi imposible el paseo tanto por la calle País Valencià, donde estaban las bolilleras y las tiendas, como por la calle Joan Garcés donde estaba ubicado el Mercado Tradicional Valenciano.

El sábado tuvo lugar la inaguración de la exposición de todo lo que realizado a lo largo del año por las bolilleras que cada viernes se reúnen para conseguir estos trabajos tan magníficos como originales.

Des del Equipo de gobierno apoyaremos siempre este Encuentro que no solamente significa un encuentro de personas que dinamiza el pueblo si nó que es el punto final de una red social  que se vertebra a lo largo del año gracias al trabajo y al esfuerzo de Rosa Peyró, la monitora quien, de forma totalment altruista, lleva adelante estos encuentros cada viernes.

A ella, a las bolilleras, a Vicente Jarque y a los trabajadores de la brigada el Ayuntamiento agradece su  implicación y su voluntad ya que, gracias a ellos y a ellas, Favara ha conseguido ser un referente turístico, social y cultural.

 

Concejalía de Turismo

AYUNTAMIENTO DE FAVARA

 

 

 

 

 

 

 


Tornar a la pàgina d'inici

 

Copyright Ajuntament de Favara 2016. Tots els drets reservats.    

 

 

Guia de Carrers
 


Ajuntament de Favara
Plaça Sant Antoni, 1
46614 Favara (València)
Tel: 96 176 90 02   Fax: 96 176 94 27