Actualitat 2016

 

L'alcaldessa, Oro Azorín, i la regidora de medi ambient, Isabel Borràs, assistixen a la Junta General de la Mancomunitat d'Usuaris de la Ribera del Xúquer.  Juny 2016.

El dimecres 8 de juny va tindre lloc a la Sala de Plenaris de Favara la Junta de la Mancomunitat d'Usuaris de la Ribera del Xúquer. De l'ordre del dia destacà la clara oposició entre els representants dels pobles de la Ribera i la Comunitat dels Regants.

Més info

 

La regidora de turisme, M. José Malonda i l'alcaldessa, Oro Azorín, visiten la Fira Modernista celebrada a Carcaixent el 10, 11 i 12 de juny. Juny 2016.

Dissabte 11 de juny, la regidora i l'alcaldessa visitaren la Fira Modernista de Carcaixent. La Regidora i l'Alcaldessa realitzaren la ruta urbana: Carcaixent Modernista 1916, una societat que canvia.

Més info

 

L'alcaldessa, Oro Azorín, i la regidora d'hisenda, M. José Malonda,  es reunixen amb l'equip directiu del CEIP Fèlix Olmos.  Juny 2016.

Dilluns 13 de juny l'alcaldessa i la regidora es reuniren amb dos dels membres directius de l'escola pública per parlar de les actuacions de la segona part del Programa XarxaLibres.
En l'encontre s'ha aprofitat per parlar de les necessitats de manteniment dels edificis escolars i de la perillositat en els quadres de l'enllumenat. També, la Cap d'Estudis ha informat del mal estat de l'estructura en què es troba un dels pavellons.

Més info

 

Reunió dels regidors Rafael Gisber i Juan José Milvaques, Majors i Benestar, amb les associacions de Majors de Favara. Juny 2016.

El regidor de majors Rafael Gisbert i el Regidor de Benestar Social Juan José Milvaques és varen reunir amb els presidents de les dues associacions de majors del poble de Favara, l'UDP “Associació de Jubilats i Pensionistes de Favara” i "Amics i Pensionistes de Favara" per entaular converses amb l’objectiu d’estrènyer llaços entre elles per a que les diferents activitats que organitzen siguen en benefici de totes les persones majors del poble.

Més info

 

L'alcaldessa, Oro Azorín, es reunix amb Luís Santiago Estañán, Director Territorial d'Educació a València.  Juny 2016.

Este dimarts 14 de juny, l'alcaldessa, Oro Azorín, s'ha reunit amb Luís Santiago Estañán, Director Territorial d'Educació de València per tractar el tema de la implantació de l'aula pilot 2 / 3 anys a Favara.

Més info

 

Reunió amb la tècnic ADL de la Mancomunitat de la Ribera Baixa. Juny 2016.

La Regidora de Formació, Oro Azorín, la d'Urbanisme, Isabel Borràs i la de Turisme, M. José Malonda es reunixen amb la tècnic ADL de la Mancomunitat de la Ribera Baixa. El divendres 10 de juny les tres regidores es van reunir amb la tècnic de la Mancomunitat de la Ribera Baixa, a petició d'Oro Azorín, per sol·licitar l'homologació de la ludoteca i la sala d'exposicions com a aules de formació.

 

Més info

 

L'alcaldessa, Oro Azorín, es reunix amb la Directora del Gerisan de Favara.  Maig 2016.

El divendres  27 de maig, l'alcaldessa, Oro Azorín es va reunir amb Raquel Martín, directora del Gerisan de Favara. La finalitat de l'encontre va ser arribar a un punt d'inflexió i d'encontres regulars entre la Direcció del Gerisan i la Corporació Municipal.

Més info

 

APP FAVARA-INFO

L'Ajuntament de Favara valora de manera molt positiva la implantació de la nova aplicació nomenada “FAVARA-Info” per a telèfons mòbils com a eina d'informació i participació local.
Des de la presentació d'aquesta aplicació, més de 550 veïns ja se l'han descarregada aquesta eina d'informació local mostrant així la implicació de l'Ajuntament de Favara a oferir les noves tecnologies a l'abast de tots el veïns i veïnes del poble de Favara.

 

Més info

 

Xerrades informatives sobre el càncer de mama, còlon i pulmó.

L'Ajuntament de Favara a través de l'Hospital de la Ribera i de la Regidoria de Sanitat del municipi, ha organitzat diverses activitats sanitàries com unes xerrades informatives sobre el càncer de mama, còlon i pulmó així com la "Setmana sense fum". 

Més info

 

L'alcaldessa, Oro Azorín, es reunix amb Maribel Salom, Cap de Negociat de l'àrea de subvencions del Patronat de Turisme.

Dimecres 4 de maig. La finalitat de l'encontre a ser comentar els detalls de la Subvenció demanada a la Diputació per a la Trobada de Boixets que es realitzarà el diumenge 12 de novembre de 2016, així com les diferents actuacions que es realitzaran este dia.

Més info

 

L'alcaldessa, Oro Azorín, assitix a la reunió convocada pel Diputat de Projectes Europeus,  Bartolomé Nofuentes.

L'alcaldessa ha assistit a la reunió convocada pel Diputat Bartolomé Nofuentes (Fortaleny) per als pobles de menys de 5000 habitants per concretar la petició d'un projecte europeu de 8 pobles de la Ribera Baixa.

Més info

 

L'alcaldessa, Oro Azorín, assitix a la Inaguració de les Converses de maig de Bellreguard.

El dissabte 23 d'abril, l'alcaldessa de Favara, Oro Azorín, va assitir a les Converses de maig de Bellreguard Quin País Volem? Inagurades pel President de la Generalitat, Ximo Puig.

 

Més info

 

L'alcaldessa de Favara, Oro Azorín, assisteix a la reunió amb el Cap de servei de gestió tributària de la Diputació de València i amb les dos caps d'àrea.

El dimecres 18 de maig l'alcaldessa es reuní amb Ricardo De Angel, responsable màxim de la gestió tributària de la Diputació de València i dos caps d'àrea econòmica.
La finalitat de la reunió, demanada per l'alcaldia, era conéixer amb detalls totes les actuacions que estan portant-se a terme per rebaixar la morositat a Favara.

Més info

 

L'alcaldessa, Oro Azorín, assistix a la reunió d’alcaldes i alcaldesses convocada per la Diputada d'Assessorament de València.

El dimarts 3 de maig, l'alcaldessa de Favara, assistí a la reunió convocada a l'Ajuntament de Fortaleny, per la Diputada d'Assessorament Tècnic Municipal.
La finalitat de la reunió era donar la informació que des de la Diputació es pot oferir als ajuntaments.

Més info  
 

Reunió d’alcaldes i alcaldesses convocada per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

El dissabte 30 d’abril l’alcaldessa, Oro Azorín, va assitir a l'acte de presentació de les noves polítiques del Projecte “Municipis que rescaten persones”.

Més info

 

L'alcaldessa, Oro Azorín, signa el manifest «Per un finançament just»

El dissabte 23 d'abril, l'alcaldessa de Favara, Oro Azorín, va assitir a l'acte de signatura del manifest  «Per un Finançament Just» al Palau de la Generalitat (València).
La Corporació municipal creu molt important i d'obligació política el recolzament d'este manifest ja que la Comunitat Valenciana és l'única autonomia amb una renda per habitant inferior a la mitjana que rep menys d'allò que aporta cosa que suposa una trencament dels principis d'equitat i solidaritat.

Veure noticia.

Descarregar document

 

II Trail dels Senglars disputat a Favara el 24 d'abril de 2016

El diumenge 24 d'abril, quan encara no havia sortit el sol, en Favara l’activitat era frenètica, ja que totes les mirades anaven dirigides a contemplar les seues muntanyes, gràcies a la segona edició del Trail dels Senglars. Els voluntaris es donaven pressa per revisar i ultimar els detalls de les dos distàncies: 21 km amb 1250 metres de desnivell positiu i 10 km amb 650 metres de desnivell positiu, en unes muntanyes amb diverses rampes de fins i tot el 48% de desnivell, tant positiu, com negatiu i desafiant per la seua dificultat tècnica, fins i tot quan el terreny era més pla.

Veure resum

 
 
 

NOTÍCIES D'ACTUALITAT 2017

NOTÍCIES D'ACTUALITAT 2016

NOTÍCIES D'ACTUALITAT 2015

 

Tornar a la pàgina d'inici

Copyright Ajuntament de Favara 2016. Tots els drets reservats.    

 

 

Guia de Carrers
 


Ajuntament de Favara
Plaça Sant Antoni, 1
46614 Favara (València)
Tel: 96 176 90 02   Fax: 96 176 94 27