Actualitat 2016

 

Escola de Pasqua

L'Ajuntament de Favara ha organitzat per als més menuts una setmana d'escola-taller i una setmana cultural. Un total de 34 xiquets i xiquetes han pogut gaudir d'esta programació que ha culminat en el taller de cuina de mones per a tots junts amb l'ajuda de les ames de casa de Favara, Tyrius, Trini, Brigi i Pepa i de l'educadora del menjador de l'escola, Maite.

Veure resum         

 

Setmana Cultural. Del 18 al 24 d'abril.

En aquesta I Setmana Cultural es realitzaran activitats lúdiques, festives i culturals destinades a un ampli públic. Jocs populars, taller de manualitats, teatre infantil, sainet i un concert de música oferit per la banda "Amics de la música" de Favara

Més informació                   Cartell                Triptic

 

Setmana per la Igualtat.  Del 4 al 8 de març.

El poble de Favara ha celebrat la Setmana per la Igualtat. Aquest esdeveniment promociona una societat igualitària afavorint la participació de la dona dins de la vida municipal de Favara. Les accions programades han buscat fer als veïns i veïnes reflexionar i analitzar el paper social de la dona i promoure la igualtat de drets entre homes i dones.

Resum                      Cartell

 

Concurs de dolços tradicionals de Pasqua.

El I Concurs de dolços tradicionals de Pasqua té com a objectiu  promocionar i difondre les tradicions culinàries del nostre poble en l'elaboració d’eixos dolços tradicionals tant valuosos a la nostra comarca, i com no, al nostre poble.

Resum                    Cartell

 

Reunió d'alcaldes i regidors dels pobles afectats per l'ETAP.

Alcaldes i regidors dels pobles afectats pel pagament de les infraestructures de l'ETAP d'Alzira, es reuniexen amb el Secretari autonòmic de Medi Ambient, Julià Àlvaro, per exigir una solució davant dels elevats pagaments als quals s'enfrontaven els municipis.

Més informació

 

L'Ajuntament de Favara sol•licita l'aula – pilot de 2 a 3 anys en el centre educatiu municipal.

L'alcaldessa, Oro Azorín, i la regidora d'urbanisme, Isabel Borràs, es reunixen amb el Director General de Política Educativa, Jaume Fullana, per sol•licitar l'aula – pilot de 2 a 3 anys en el centre educatiu municipal.

Més informació

 

Programa d’ajudes per al foment d’activitats als municipis.

El regidor de Majors, Rafael Gisbert, asistix a una jornada de treball convocada per Mercedes Berenguer, Diputada de Benestar Social, el passat 3 de març a les dependències de Benestar Social amb l’objectiu de tractar el Programa d’ajudes per al foment d’activitats als municipis de menys de 5000 habitants.

Més informació 

 

Aula Respir a Favara.

L’Ajuntament de Favara a través de la regidoria de Serveis Socials ha arribat a un acord amb AFACU (Associació de Familiars de persones amb Alzheimer i altres demències de Cullera) per donar un servei que s’anomena Aula de Respir al poble de Favara.

Més informació                  Cartell

 

Reunió convocada pel Diputat Bartolomé Nofuentes

L'alcaldessa ha assistit a la reunió convocada pel Diputat Bartolomé Nofuentes a Fortaleny per als pobles de menys de 5000 habitants amb la finalitat d'aproximar-los tota la informació sobre els projectes europeus.

Més info

 

Reunió amb el diputat d'Hisenda de València, Toni Gaspar.

L'alcaldessa de Favara, Oro Azorín, i el 1r tinent d'alcalde, Rafael Aragó,  han assistit a la reunió amb el diputat d'Hisenda de València, Toni Gaspar, per a transmetre-li la seua preocupació per l'exagerada morositat que a data d'ara patixen les arques municipals de Favara.

Més info

 
 

NOTÍCIES D'ACTUALITAT 2017

NOTÍCIES D'ACTUALITAT 2016

NOTÍCIES D'ACTUALITAT 2015


Tornar a la pàgina d'inici

Copyright Ajuntament de Favara 2016. Tots els drets reservats.    

 

 

Guia de Carrers
 


Ajuntament de Favara
Plaça Sant Antoni, 1
46614 Favara (València)
Tel: 96 176 90 02   Fax: 96 176 94 27