Actualitat 2015

 

Escola de Nadal i Escola-taller al CEIP Fèlix Olmos.

L'Ajuntament de Favara comunica que l’escola de Nadal es realitzarà els dies 28, 29, 30, 31  de desembre i 4, 5 de gener.
El preu de l’escola-taller és de 20€ i el de l’escola cultural, de 40€.
Els xiquets que encara estiguen interessats que acudisquen a les 9 al CEIP Fèlix Olmos.

Més info

 
La Diputació de València subvenciona 10.000€ per millorar l’equipament i el material esportiu de l’Ajuntament de Favara.

La Diputació de València ha concedit a l’Ajuntament de Favara una subvenció per a l’adquisició d’equipament i el material esportiu, per un valor de 10.000€. Gràcies a estos diners, l’entitat local ha pogut dotar de més màquines al gimnàs municipal.  

Més info

 

L'ajuntament de Favara reclama a l'empresa ACCIONA

 
L'ajuntament de Favara ha reclamat a l'empresa ACCIONA que pague l'import que adeuta al poble de Favara, i l'admissió del treballador de Favara que ha sigut acomiadat de forma improcedent i incumplint el plec de condicions.

Veure més

 
S'ha deixat sense efecte el plec de condicions del bar de la Casa de la Cultura  

L'equip de govern informa a tots els veïns que s'ha deixat sense efecte el plec de condicions del bar de la Casa de la cultura per mutu acord de les dos parts contractuals. L'Ajuntament informarà en breu de les noves condicions del nou plec de condicions el qual es basarà en projecte de millores de servei amb un lloguer establert per l'Ajuntament.

Veure més

Concurs de Dolços Nadalencs Ajuntament de Favara

L’objectiu del Concurs de Dolços Nadalencs és promocionar i difondre les tradicions del nostre poble en la elaboració d’eixos postres nadalencs tant valuosos a la nostra comarca i com no al nostre poble. El concurs està indicat per tots els veïns del poble de Favara presentant un postre fet a casa sense matèries precuinades.

Més info                Cartell

 

L'alcaldessa de Favara assiteix a la presentació de la Campanya en contra de la Violència masclista amb el lema «Ho vaig a contar perquè no estic sola» organitzat per la Diputació de València.

Veure més
 
El Diputat de Cultura Xavier Rius va visitar el passat dia 19 de novembre el poble de Favara.

Aquesta visita ve donada per la sol·licitud del regidor de Patrimoni per a donar-li a conèixer el projecte de xerrades, edició i publicació de la “Historia de Favara” així com per a mostrar-li les inquietuds que en matèria cultural té el nou equip de govern.

Veure més

 
L'alcaldessa de Favara assistix a la reunió informativa del Projecte XarxaLlibres a la Conselleria d'Educació.

L'alcaldessa de Favara Oro Azorín, ha assistit a la reunió convocada pel secretari autonòmic d'educació per informar de les bases i les fases del Projecte XarxaLlibres.
L'objectiu de la reunió va ser explicar el procés del programa i les actuacions conjuntes que han de realitzar la Diputació, la Conselleria d'Educació i l'Ajuntament.

Veure més

 
Xerrada saludable a la Casa de la Cultura de Favara. Primers auxilis, que fer, com actuar.

Xerrada, conduïda per la metgessa María Mora i per l’infermer Vicent Rebull.

La finalitat va ser la de proporcionar uns coneixements bàsics davant qualsevol víctima en els accidents més freqüents a més de millorar les conductes personals i habituals amb els riscos quotidians que ens podem trobar.  Veure més

 

L'Ajuntament contracta cinc peons i un obrer oficial de primera pel:
"Pla d'ocupació conjunt de les administracions públiques valencianes per a l'any 2015" 

Acta baremació peons
Acta baremació obrers oficials de primera

Veure més

 
 
Programa immersió lingüística i educació ambiental, dels alumnes de 6é de l'escola de Favara.

Els alumnes de sisé de l'escola pública de Favara Fèlix Olmos participaren en un programa d'immersió lingüística i educació ambiental a Còrdova des del 25 d'octubre fins al 31 mitjançant un projecte del Ministeri.

Veure més                 Retall de premsa

 
X Trobada de boixets a Favara.

Diumenge 8 de novembre de 2015 va tindre lloc al nostre poble la tradicional Trobada de Boixets que enguany compleix els seu dècim aniversari. La trobada patrocinada pel Patronat de Turisme Valencia, Terra i Mar amb la col·laboració de les boixeteres i l’ajuntament de Favara. Participarem més de 600 persones i és van poder contemplar els treballs confeccionats amb una admirable artesania.

Veure més

 
Adhesió al PROJECTE XARXALLIBRES de la Conselleria d'Educació.  

Dilluns 2 de novembre tingué lloc el ple ordinari al saló de plens on s'aprovà l'adhesió al PROJECTE XARXALLIBRES de la Conselleria d'Educació. En este ple, l'equip de govern deixà clara la seua postura d'assumir el cost de la totalitat dels llibres del col·legi Fèlix Olmos.

Veure més

 
L'alcaldessa de Favara signa el conveni de finançament de la Trobada de Boixets amb Diputació.

Dimecres 4 de novembre va tindre lloc a València, l'encontre de l'alcaldessa de Favara amb Pilar Moncho, la Diputada de Turisme de la Diputació de València per a la signatura del conveni de subvenció per a la X Trobada de boixets a Favara.

Veure més

 

Informe d'alcaldia sobre la gestió municipal octubre de 2015

Veure-ho

 
Celebració de la nit d'ànimes a Favara

Divendres 31 d'octubre es va celebrar la nit d'ànimes al poble de Favara.  La Regidoria de festes i tradicions va organitzar diferents activitats perquè els més menuts del poble, i no tant menuts, passaren un moment de terror i d'emoció.

Veure més

 

La Regidoria de formació informa de les beques de la Diputació de València.

La Regidoria de formació informa de les beques que la nova Diputació de València ha convocat la concessió de 10 beques formatives per a postgraduats i tècnics en graus formatius de cicle superior, d'entre sis mesos i un any de durada, remunerades amb 1.000 euros bruts mensuals.

Més informació

 
Favara sol.licita la circumval.lació del tram de la carretera CV-510 que discorre per la localitat.

El diputat de Carreteres, Pablo Seguí, ha rebut al primer tinent d'alcalde de Favara, Rafael Gisbert, i a la regidora d'Urbanisme, Medi ambient i Agricultura, Isabel Borrás, que li han traslladat les necessitats de Favara en matèria de carreteres i infraestructures.

Veure més

 
Favara amb la lluita contra el càncer. L’Ajuntament promou la campanya FavaraEnMarxa contra el càncer

El diumenge 25 d’octubre l’Ajuntament de Favara, mitjançant la Regidoria d’Esports organitzà la I Masterclass Solidària de CardioTraining. La jornada va ser un èxit de participació, però, fonamentalment, va ser un èxit de col·laboració, ja que es van vendre totes les unitats de samarretes i d’ulleres, el que ha permés recollir quasi 1000€ que es destinaran a l’AECC perquè puguen continuar lluitant contra esta malaltia.

Veure més

 
Primera xerrada sobre l’historia de Favara.

La xerrada va estar conduïda per l’autor de l’estudi “Favara olim Favareta”, l’Arquitecte Municipal Pepe Sala, qui va exposar les dades arreplegades de diferents arxius de tota la Comunitat Valenciana. En aquesta primera xerrada va exposar la fase del seu  treball des de l’any 1238 fins què Favara és troba en mans del “senyorio”.

Veure més

 
Inauguració del trinquet municipal de Favara.

El dissabte 17 d’octubre va tindre lloc la inaguració del trinquet municipal. El regidor d’esports de Favara, Emili Lledó, com el Director General d’Esports, Josep Miquel Moya, expressaren que la promoció de la pilota valenciana entre els joves ha de ser una de les prioritats de l’administració, per tal de mantenir una de les senyes que ens caracteritzen com a poble.

Veure més

 

La Regidoria de Formació informa dels cursos de l'IVAJ.

L'IVAJ proposa un complement a la formació reglada. Així, des d'EmprenJove, s'oferix als jóvens cursos on_line dirigits a la formació i assessorament. Oferta per al mes de novembre.

Veure més

 
Favara amb la lluita contra el càncer.

L'equip de govern impulsarà al llarg del mes d'octubre una iniciativa solidària per a sensibilitzar i recaptar fons en la lluita contra el càncer a nivell local.

Veure més

 
Inauguració del trinquet municipal. El dissabte 17 d'octubre, a les 11 hores.

A partir de les 10h, hi hauran jocs relacionats amb la pilota i esmorzar per als xiquets i xiquetes.
A les 11h comença la inauguració oficial on comptarem amb el Director General d’Esports, il·lustríssim Sr. Josep Miquel Moya, i amb Waldo, jugador professional de Pilota. En l’acte hi haurà dansades, un homenatge als nostres pilotaris i partides dels jugadors de l'escola de pilota de Favara, jugadors de raspall en cadira de rodes i jugadors del centre de tecnificació.
Esteu tots i totes convidats. Veniu a gaudir amb el nostre esport.
Veure cartell conmemoratiu.

 
Primera xerrada sobre l’historia de Favara.

Una de les preocupacions què sempre m’ha vingut a la ment és el desconeixement de la nostra historia, d’on venim, qui som, on anem. Doncs be, gràcies a la constància i voluntat d’algunes persones del poble que s’han preocupat d’agafar dades històriques per a catalogar-les huí comencem una iniciativa per a que tot el poble conega amb dades feacients l’historia verdadera del poble. L’Ajuntament de Favara a iniciat els tràmits per a demanar ajudes per a publicar l’historia de Favara.

Presentació               Cartell programa

 

Celebració del 9 d´Octubre a Favara.

El dia 9 d´octubre és el dia de la Comunitat Valenciana i es commemora l´entrada a la ciutat de València del rei Jaume I l´any 1238. És una celebració amb una llarga tradició, des del s.XIV, que fou introduïda pel rei Jaume II d´Aragó. Actualment, el 9 d´octubre és una jornada festiva a tota la Comunitat Valenciana, es tracta d´una celebració institucional contemporània.
Veure més

 

Informe d'alcaldia sobre la gestió municipal setembre de 2015

Veure-ho

 

L’Ajuntament de Favara decideix continuar en l’ajuda de 20 euros per xiquet/a a les famílies que porten el seu fill/a a l’Escoleta infantil Aprenem.

Veure més

 
Celebració del 9 d'Octubre, dia dels valencians i de les valencianes.
L' Ajuntament convida a tot el poble a participar en els actes preparats amb motiu de la celebració del 9 d'octubre, dia dels valencians i de les valencianes.

Veure més

 
Exposició de pintura del artista local Salvador Ferrer.
L'Ajuntament de Favara presenta el 9 d'octubre a les 18:30 l'exposició de pintura de l'artista local Salvador Ferrer.

Tindrá lloc a la Sala d'Exposicions de Favara, del 9 d'octubre al 11 d'octubre de 2015.

 

 

Part segona 2015   -  Part tercera 2015

 

NOTÍCIES D'ACTUALITAT 2017

NOTÍCIES D'ACTUALITAT 2016

NOTÍCIES D'ACTUALITAT 2015


Tornar a la pàgina d'inici

Copyright Ajuntament de Favara 2016. Tots els drets reservats.    

 

 

Guia de Carrers
 


Ajuntament de Favara
Plaça Sant Antoni, 1
46614 Favara (València)
Tel: 96 176 90 02   Fax: 96 176 94 27