Actualitat 2015

 
RESTAURACIÓ DE L'ANTIC CONVENT  

L’edifici de l’Antic Convent va estar cedit per l’Arquebisbat per un període de 30 anys a l’Ajuntament de Favara en l’Any 2008 per a l’ús d’activitat formatives i culturals. Actualment una part de l’edifici està restaurada parcialment i la seua finalitat és servir-la de  Sala d’exposicions.

 

 
AULA MENTOR  de l´Agència d´Ocupació de la Mancomunitat de la Ribera Baixa.    

Des de la regidoria de FORMACIÓ informem als nostres veïns i veïnes que des de l´Agència d´Ocupació de la Mancomunitat de la Ribera Baixa s’ha  creat  l´AULA MENTOR dirigida a paliar les necessitats formatives de la població de la Ribera Baixa.
L´Aula Mentor és un sistema de formació accesible, oberta, lliure i mitjançant Internet, dirigida a totes aquelles persones que dessitgen ampliar els seus coneixements i/o habilitats personals i professionals.
 

 

 
L'EQUIP DE GOVERN APROVA LA GRATUÏTAT DELS LLIBRES PER ALS ALUMNES DEL COL.LEGI Fèlix Olmos DE FAVARA. 4 d'agost  

L´Alcaldia i la Regidoria d´Educació i Cultura porta a terme dos  iniciatives primordials per a l’alumnat de Favara per al curs escolar 2015-2016:
La gratuïtat dels llibres de text per al curs 2015-2016, de la qual es beneficiaran tots els alumnes del  CEIP Félix Olmos de Favara que cursen E. Infantil i E. Primària.
A més, fent una aposta per les noves tecnologies, l´alumnat de 6é de Primària disposarà de tàblets com una eina fonamental d’ estudi.
Per altra part, els alumnes que cursen  E.Infantil i E. Primària en altres col·legis rebran l’abonament de 30 euros per material escolar.
L’ abonament de 30 euros per a material escolar per als alumnes que cursen  ESO, Batxillerat i F. Professional.

 

 
AJUNTAMENTS PACTEN NO PAGAR AL CONSELL PER LES OBRES DE L'AIGUA.
28 d'agost
 

L’Alcaldessa de Favara, Oro Azorín, i la regidora de medi ambient, Isabel Borràs, van estar a la reunió celebrada a Cullera el passat dijous 27, amb alcaldes i regidors de 13 poblacions de la Ribera (Albalat de la Ribera, Algemesí, Alzira, Benicull, Carcaixent, Corbera, Cullera, Favara, Fortaleny, Llaurí, Polinyà de Xúquer, Riola i Sueca) afectats per la contaminació de l’aigua.

 
FINALITZACIÓ D'OBRES AL TRINQUET MUNICIPAL. 3 de setembre  

Les obres del Trinquet Municipal de Favara han finalitzat. L’obra ha estat financiada per la Diputació de València, dins del Conveni Singular,  i ha suposat una inversió de 100.000€.
Les obres han consistit en  una primera fase del projecte, on s’ha deixat la zona de joc i la graderia en condicions d’ús. En una segona fase s‘acabarà la zona d’entrada i l’accés a  la graderia alta.
Només cal  condicionar l’exterior  i els accessos al trinquet.

L'inauguració del trinquet municipal serà el dissabte 17 d'octubre.

 

 
RETALL DEL PERIÒDIC LEVANTE-EMV. 28-8-2015  

Tretze ajuntaments pacten en Cullera no pagar al Consell per les obres de l'aigua.

Alcaldes o representants dels governs dels tretze municipis afectats pel pla d'abastiment d'aigua sense nitrats a la comarca de la Ribera es van reunir en l'ajuntament de Cullera.

L'acord sella la intenció de no pagar la taxa de la potabilitzadora construïda pel Consell i crear un altra comunitat d'usuaris diferent de la que impulsa el PP.

Descarregar retall complet del periòdic.

 
RETALL DEL PERIÒDIC LEVANTE-EMV. 23-8-2015  

La Ribera venç en dones alcaldesses.

El titular que ha triat el periòdic per a ressaltar el fet de que la nostra comarca supera en 10 punts la mitjana valenciana i aconseguix el 32%, més prop de la paritat que la resta de territoris.

Després de les eleccions, 15 de 47 localitats compten amb una dona al capdavant de la corporació.

 

Descarregar retall complet del periòdic.

 
REORDENACIÓ DEL MERCAT  MUNICIPAL  

L’equip de govern ha decidit canviar l’organització i la ubicació  del mercat municipal dels dimecres amb la finalitat de millorar l’entrada i la descàrrega dels vehicles dels mercaders i de facilitar la visibilitat de l’ accés a la carretera.

L’equip de govern considera que esta redistribució evita que els camions i les furgones estiguen aparcats dalt de les voreres i que el veïnat del poble puga fer la seua compra de forma més còmoda i agradable.

 

 
 
RESULTATS ELECTORALS 2015     

Pel seu interés per al ciutadà, reproduïm en dos gràfics, els resultats electorals 2015, municipals i autonòmics.

Veure gràfic resultats municipals            Veure gràfic resultats autonòmics

 

 
UNIVERSITAT PER A MAJORS DE 30 ANYS A CULLERA. PREINSCRIPCIÓ de l' 1 al 16 de setembre (23-8-2015)

INFORMACIÓ I MATRÍCULA
Requisits: Tindre 30 anys o més. No cal tindre estudis previs; només entusiasme i ganes d'aprendre
Preinscripció: 1 al 16 de setembre de 2015

Casa de la Cultura, Àrea d'Educació, C/ de la Bega, 14,   46400 Cullera

Més informació:
Telèfon: 96 172 46 16
Correu electrònic: 
educacio@cullera.es
Webs: 
www.cullera.es i http://projeccio.uv.es

 
L'EQUIP DE GOVERN APROVA LA GRATUÏTAT DELS LLIBRES PER ALS ALUMNES DEL COL·LEGI FÈLIX OLMOS (4-8-2015)

L'equip de govern PSOE/Compromís ha aprovat en el plenari celebrat el dilluns 20 de juliol el conveni amb l'AMPA del col·legi Fèlix Olmos pel qual s' aconseguix la gratuïtat total dels llibres per a tot l'alumnat des de 1r d' Educació Infantil fins al de cinqué d' Educació Primària.
Així mateix, i apostant per les noves tecnologies, Compromís i PSOE lliuraran als alumnes de sisé de Primària les tàblets amb les llicències.

 
RESULTAT DE LA BAREMACIÓ DE LA BORSA DE DESOCUPATS 2015. SEGONA CONVOCATÒRIA. (3-8-2015)

Finalitzat el termini, el passat dia 24 de juliol de 2015, per a la presentació de sol·licituds per a la contractació temporal, segona convocatòria, de treballadors desocupats d'este municipi per a serveis bàsics de manteniment i funcionament de serveis, s'ha procedit a comprovar i baremar la documentació establerta en les bases reguladores de la convocatòria, aprovades per Resolució d'esta Alcaldia número 160/2015 de data 13 de juliol de 2015, oferint el resultat que figura en el fitxer adjunt.

Veure document de baremació.

 
LLISTA DEFINITIVA DE CANDIDATS SELECCIONATS/MES CORRESPONENT "LA DIPU ET BECA 2015" (22-6-2015)

Finalitzat el termini d'exposició al públic de la llista provisional d'aspirants seleccionats per al programa "LA DIPU ET BECA 2015", sense reclamacions, es fa públic en el Tauler d'Edictes i en la pàgina www.favara.es, la llista definitiva d'aspirants seleccionats per a la concessió de HUIT BEQUES DE FORMACIÓ.

LLISTA DEFINITIVA DE CANDIDATS SELECCIONADOS/MES CORRESPONENT

1r. SARA PÉREZ RAMÓN - AGOST
2n. JOSEP EDUARD PALOMARES SANSALONI - JULIOL
3r.
CLÀUDIA BIXQUERT RICART - JULIOL
4t. ASSUMPTA CLIMENT TOLEDO - JULIOL
5t. BETLEM ABALOS LLORET - AGOST
6t. CARMEN BIXQUERT LLORET - JULIOL
7m.
BETLEM TOMÁS ALOS - JULIO
8m. ALBERTO TORRES BIXQUERT - JULIO

Qualsevol renúncia a les beques atorgades haurà de ser formulada amb la necessària antelació i serà coberta per orde de puntuació d'acord amb el resultat establit en l'acta de baremació. Amb caràcter previ a la incorporació se celebrarà sessió informativa en l'Ayuntamient.

Amb carácter previ a l'incorporació es celebrarà sessió informativa en l'Ajuntament.

En Favara a 19 de juny de 2015

La Secretària

Dora Ruiz Martínez

 
ACTA DE BAREMACIÓ "LA DIPU ET BECA 2015" (12-6-2015)

D'acord amb allò que s'ha acordat per resolució d'alcaldia núm. 140/2015, de data de hui, s'exposa al públic per un termini de 5 dies hàbils a comptar de l'endemà a la inserció d'este anunci en el Tauler d'Edictes, la llista provisional d'aspirants per a la concessió de HUIT BEQUES DE FORMACIÓ en el marc del programaa "LA DIPU ET BECA 2015" per a la presentació d'al·legacions o reclamacions, elevant-se a definitiu el llistat proposat de no formular-se cap reclamació en el dit termini:

LLISTA PROVISIONAL DE CANDIDATS SELECCIONADOS / MES A GAUDIR DE LA BECA

1. SARA PÉREZ RAMÓN / JULIOL
2. JOSEP EDUARD PALOMARES SANSALONI / JULIOL
3.
CLÀUDIA BIXQUERT RICART / JULIOL
4. ASSUMPTA CLIMENT TOLEDO / JULIOL
5. BETLEM ABALOS LLORET / AGOST
6. CARMEN BIXQUERT LLORET / JULIOL
7.
BETLEM TOMÁS ALOS / AGOST
8. ALBERTO TORRES BIXQUERT / JULIOL

S'acompanya al present anunci còpia de l'ACTA DE BAREMACIÓ de data 11 de juny de 2015.

A Favara a 12 de juny de 2015

Veure més

 
Convocatòria per a la concessió de huit beques de formació en l'Ajuntament de Favara.  "LA DIPU ET BECA 2015" (18-5-2015)

Per a fer pública la convocatòria per a la concessió de huit beques de formació d'un mes de duració, en l'Ajuntament de Favara en el marc del programa "LA DIPU ET BECA 2015" d'acord amb les bases aprovades per Resolució d'Alcaldia de data 18 de maig de 2015.

S'obri el termini per a la presentació de sol·licituds fins al pròxim 5 de JUNY inclòs.

 

Bases    Model    Edicte

 
ADJUDICACIÓ DE LA CONCESSIÓ DEL SERVEI DEL "Bar Casa de la Cultura" (4-5-2015)

FAVARA A 4 DE MAIG DE 2015

A PARTIR DE HUI DIA 4 DE MAIG DE 2015 QUEDEN EXPOSATS EN EL TAULER D'EDICTES DE l'AJUNTAMENT ELS PLECS QUE HAN DE REGIR L'ADJUDICACIÓ DE LA CONCESSIÓ DEL SERVEI DEL "Bar Casa de la Cultura".

EL TERMINI DE PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS SERÀ DE 15 DIES HÀBILS A COMPTAR DE L'ENDEMÀ A LA PUBLICACIÓ DE LA CONVOCATÒRIA EN EL TAULER D'EDICTES De l'AJUNTAMENT, AÇÒ ÉS, FINS AL PRÒXIM DIA 21 DE MAIG DE 2015.

LA INFORMACIÓ RELATIVA A LA CONCESSIÓ PODRÀ OBTINDRE'S EN LES OFICINES MUNICIPALS I EN LA PÀGINA www. favara.es

 Band      Model responsabilitat     Proposta económica      Plec de condicions

 
BASES REGULADORES PER A LA CONTRACTACIÓ TEMPORAL DE DESOCUPATS.
SEGONA CONVOCATÒRIA 2015
(17-4-2015)

Bases reguladores de la contractació temporal de treballadors desocupats, en la categoria de peó, del municipi de Favara per a servicis bàsics de manteniment i funcionament. Segona Convocatòria any 2015. Termini de presentació de solicitudes: del 17 al 22 d'abril de 2015.

Bases    Model de sol.licitut

 

Tornar a la pàgina principal d'actualitat 2015

Veure noticies publicades en 2014

 


Tornar a la pàgina d'inici
 

Copyright Ajuntament de Favara 2016. Tots els drets reservats.    

 

 

Guia de Carrers
 


Ajuntament de Favara
Plaça Sant Antoni, 1
46614 Favara (València)
Tel: 96 176 90 02   Fax: 96 176 94 27