Ajuntament Municipi Bans Administració Actualitat Plenaris Gestió Municipal

 

 

Favara 15 de juny.

I Jornada radiofònica a Favara per a joves.  Cartell

 

Una jornada pensada per apropar la ràdio i la música als nostres joves i que ha estat possible gràcies al conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i Xúquer Ràdio de Cullera, mitjantçant el qual el poble de Favara podrà conéixer més i millor el món radiofònic.

Els joves assistents han entrevistat a Oro Azorín i han demostrat una gran preocupació i interés pels temes esportius i d’oci del seu municipi. Després de berenar, han manipulat la taula de mescles per poder ficar música amb l’ajuda del nostre veí DJ pixa, Javi Gutiérrez.

Una jornada molt interessant i que ha obert les portes al món de la ràdio tan desconegut per a molts joves gràcies a Toni Sancastro, José Martínez i la favarera i estudiant de periodisme Judith.

Des de la regidora d'igualtat es continuarà treballant per apropar i realitzar activitats on l’aprenentatge, sent l’objectiu fonamental, siga transmés des de la igualtat, la integració i el respecte.

 

M. José Malonda

Regidoria d'Igualtat
AJUNTAMENT DE FAVARA

 

 

 

 

I Jornada radiofónica en Favara para jóvenes.

Una jornada pensada para acercar la radio y la música a nuestros jóvenes y que ha sido posible gracias al convenio de colaboración entre el Ayuntamiento y Xúquer Ràdio de Cullera, mediante el cual el pueblo de Favara podrá conocer más y mejor el mundo radiofónico.

Los jóvenes asistentes han entrevistado a Oro Azorín y han demostrado una gran preocupación y interés por los temas deportivos y de ocio de su municipio. Después de merendar, han manipulado la mesa de mezclas para poder poner  música con la ayuda de nuestro vecino y DJ pixa, Javi Gutiérrez.

Una jornada muy interesante y que ha abierto las puertas al mundo de la radio tan desconocido para muchos jóvenes gracias a Toni Sancastro, José Martínez y  la favarera y estudiante de periodismo Judith.

Desde la concejalía de igualdad se continuará trabajando para acercar y realizar actividades donde el aprendizaje, siendo el objetivo fundamental, sea  trasmitido desde la igualdad, la integración y el respeto.

 

M. José Malonda

Regidoria d'Igualtat
AJUNTAMENT DE FAVARA

 

 

Tornar a la pàgina d'inici

Copyright Ajuntament de Favara 2016. Tots els drets reservats.    

 

 

Guia de Carrers
 


Ajuntament de Favara
Plaça Sant Antoni, 1
46614 Favara (València)
Tel: 96 176 90 02   Fax: 96 176 94 27