L’associació contra el cáncer  “Favara En marxa” a través de la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Favara vol agrair a totes les persones i associacions que han col·laborat i han fet possible que Favara puga destinar  a la lluita i investigació contra el càncer un total de 2168 euros.

Aquesta xifra s’ha aconseguit a través de la participació de l’associació en esdeveniments esportius que s’han celebrat al poble de Favara. Açò és, diumenge 30 d’abril, amb la col·laboració del III Trail dels Senglars organitzat pel seu club i amb el suport de la Regidoria d’Esport, es va dur a terme una rifa solidària  de tres parells d’esportives tàcniques i d’una samarreta del valència CF signada pels jugadors. Els objectes de la rifa eren donacions i tota la recaptació  que es va recollir, 115 euros, es va ingresar íntegrament  per a lluita i investigació.

Així mateix, també es va vendre objectes solidaris com són: samarretes, motxilles, gorres i imans per a la nevera amb l’estampació del logotip de l’associació “En marxa”.

 

 

 

 

En aquest sentit, diumenge 14 de maig, la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Favara va organitzar la I Runcàncer  Solidària contra el càncer a Favara. Es van recollir 930 euros amb la venda dels dorsals ja que 310 persones van participar amb l’aporació de 3 euros per dorsal.

Tanmateix, tant els qui participaren en la marxa com molta més gent van voler donar el seu suport comprant objectes solidaris de l’associació “En marxa”.

Així que, entre la venda del dia del trail més la venda del dia de la I Runcàncer Solidària  s’han recaptat 1123 euros per a destinar a la lluita i investigació contra el cáncer.

Per tot això, des de l’associació ”Favara en marxa contra el Càncer” i des de l’Ajuntament de Favara volem reiterar la nostra més afectuosa i sincera gratitud perquè cada vegada que aportem iniciatives la gent ens responeu com un tsunami i feu que siga un èxit. El vostre coratge és la nostra espenta.

2168 gràcies! Que ajudaran a la investigació d'una malaltia que malauradament afecta a massa persones estimades nostres.

 

Cartell conmemoratiu

 

 

M. José Malonda

Regidora d'Igualtat

Presidenta de l'associació “Favara en Marxa

AJUNTAMENT DE FAVARA

Tornar a la pàgina d'inici

Copyright Ajuntament de Favara 2016. Tots els drets reservats.    

 

 

Guia de Carrers
 


Ajuntament de Favara
Plaça Sant Antoni, 1
46614 Favara (València)
Tel: 96 176 90 02   Fax: 96 176 94 27