Agricultura Aigua Cultura Esports Festes Formació Igualtat Majors Medi Ocupació Patrimoni Sanitat Serveis Turisme Urbanisme

 

L'Ajuntament de Favara, mitjançant la Regidoria de Festes i Tradicions ha organitzat la festa de Sant Antoni.

 

Divendres 28 de vesprada tingué lloc la tradicional plantada de la foguera a Sant Antoni i dissabte els més menuts pogueren gaudir d'unflables i discomòbil fins l'hora de la cremada, moment en què es repartí mistela i coca per a tots veïns i les veïnes.

El diumenge de matí la imatge de Sant Antoni fou passejada fins a l'església on tot el veïnat pogué portar les seues mascotes perquè foren beneïdes.

En acabar, l'Ajuntament de Favara oferí un vi d'honor a totes les veïnes i veïns que tingueren ganes de celebrar esta antiga tradició de beneir els animals.

El regidor de Festes i Tradicions, José Vicedo, agraïx a totes les veïnes la col·laboració en esta festa de carrer.

L'Equip de Govern creu important reviure les festes de carrer que apropen les persones i ens fan gaudir de les tradicions més arrelades.

 

 

Regidoria de Festes i Tradicions

AJUNTAMENT DE FAVARA

 

 

     
 

     
 

 

 

 

 

   

 

   

     

         

 

 

   

El Ayuntamiento de Favara, a través de la Concejalía de Fiestas y Tradiciones ha organizado la fiesta de Sant Antoni.

El viernes 28 por la tarde tuvo lugar la tradicional plantada de Sant Antoni y el sábado los maś pequeños pudieron disfrutar de hinchables y discomóvil hasta la hora de la «cremà», momento en el cual se repartió mistela y tarta para todos los vecinos y vecinas.

El domingo por la mañana la imagen de Sant Antoni fue paseada hasta la iglesia donde todo el vecindario pudo llevar sus mascotas para que fuesen bendecidas.

Al terminar, el Ayuntamiento ofreció un vino de honor a todas las vecinas y vecinos que tuvieron ganas de celebrar esta vieja tradición para los animales.

El concejal de Fiestas y Tradiciones, José Vicedo, agradece a todas las vecinas la colaboración en esta fiesta de calle.

El Equipo de Gobierno cree importante revivir las fiestas de calle que aproximan a las personas i les hacen disfrutar de las tradiciones de toda la vida.

 

 

Concejalía de Fiestas y Tradiciones

AYUNTAMIENTO DE FAVARA

 


Tornar a la pàgina d'inici
 

Copyright Ajuntament de Favara 2017. Tots els drets reservats.


Ajuntament de Favara
Plaça Sant Antoni, 1
46614 Favara (València)
Tel: 96 176 90 02