Agricultura Aigua Cultura Esports Festes Formació Igualtat Gent Gran Medi Ocupació Patrimoni Sanitat Serveis Turisme Urbanisme

 

L'Ajuntament de Favara, mitjançant la Regidoria de Festes i Tradicions ha organitzat l’arribada del Reis Mags.

El dijous 5 de gener, els més menuts de Favara tornaren a sentir l'emoció possiblement més esperada de tot l'any: la cavalcada dels Reis Mags, els seus caramels i els seus regals.

Els tres Reis acudiren primer a la cita amb els usuaris de Vitalia-Gerisan a qui lliuraren regals i pels quals tingueren una gran acollida i una emocionant esperada.

A continuació, tingué lloc la cavalcada dels Reis pels carrers del poble fins arribar a la Casa de la Cultura on els xiquets pogueren arreplegar el seu regalet.

Des de la Regidoria de Festes i Tradicions, es vol agrair a les tres falles la seua implicació i la seua ajuda en este acte tan esperat i desitjant pels més menuts de Favara. Així com a totes les persones que han participat i ha fet possible titar-lo endavant.

Des de la Corporació es creu necessari fomentar estos actes que es traduixen en alegria i il•lusió tant per als més xicotets com per als més grans.

 

 

El Ayuntamiento de Favara, a través de la Concejalía de Fiestas y Tradiciones, ha organizado la llegada de los Reyes Magos.
El jueves 5 de enero, los más pequeños de Favara volvieron a sentir la emoción posiblemente más esperada de todo el año: la cabalgata de los Reis Magos, sus caramelos y sus regalos.
Los tres Reyes acudieron primero a la cita con los usuarios de Vitalia-Gerisán a quien dieron regalos y por los cuales tuvieron una gran acogida y una emocionante espera.
A continuación, tuvo lugar la cabalgata de los Reyes por las calles hasta llegar a la Casa de la Cultura donde los niños pudieron recoger su regalo.
Desde la Concejalía de Fiestas y Tradiciones, se quiere agradecer a las tres fallas su implicación y su ayuda en este acto tan esperado y deseado por los más pequeños de Favara. Así como a todas las personas han participado y han hecho posible realizarlo.
Desde la Corporación se cree necesario fomentar estos actos que se traducen en alegría e ilusión tanto para los más pequeños como para los más grandes. 

Regidoria de Festes i Tradicions
AJUNTAMENT DE FAVARA

 


Tornar a la pàgina d'inici

 

Agricultura Aigua Cultura Esports Festes Formació Igualtat Gent Gran Medi Ocupació Patrimoni Sanitat Serveis Turisme Urbanisme

Copyright Ajuntament de Favara 2016. Tots els drets reservats.    

 

 

Guia de Carrers
 


Ajuntament de Favara
Plaça Sant Antoni, 1
46614 Favara (València)
Tel: 96 176 90 02   Fax: 96 176 94 27