Festa d'ànimes per a la nit del 31 d'octubre

 

El regidor de festes i tradicions, José Vicedo, ha organitzat la festa d'ànimes per a la nit del 31 d'octubre.

Per tercer any, este octubre 2017 Favara tornà a sentir la festa més terrorífica de l'any pels carrers del seu poble.

De vesprada, molts menuts han gaudit amb el taller de màscares realitzat a la ludoteca i han eixit ja totament preparats per començar la festa de la Nit d'Ànimes.

A les 19h des de la plaça de l'Ajuntament arrancava la cercavila amb la discomòbil Zombi Disc per visitar els tres locals participants i la festa ha acabat a la Casa de la Cultura on tots els zombis han ballat .

Els premis han sigut deliberats per les festeres del Xiringuito 2017 i han sigut lliurats per la regidora de turisme, M. José Malonda.

Des de la Regidoria de Festes i Tradicions es vol fer arribar l'agraïment a les festeres del Xiringuito 17, a tots els locals participants i a tots els xiquets, pares i mares que han fet possible un any més passar una nit divertida i terrorífica al poble de Favara.

 

Regidoria de Festes i Tradicions

AJUNTAMENT DE FAVARA

 

 

El concejal de fiestas i tradiciones, José Vicedo, ha preparado la fiesta de ánimas para la noche del 31 de octubre.

Por tercer año este octubre 2017 Favara vuelve a sentir la fiesta más terrorífica del año por las calles del pueblo.

Por la tarde, muchos pequeños han disfrutado con el taller de máscaras realizado en la ludoteca y han salido ya totalmente preparados para comenzar la fiesta de la Noche de Ánimas.

A las 19h desde la plaza del Ayuntamiento arrancaba el pasacalle con la discomóvil  Zombi Disc para visitar los  tres locales participantes y la fiesta ha terminado en la Casa de la Cultura donde todos los zombis han bailado.

Los premios han sido deliberados por las festeras del "Xiringuito 2017" y han sido entregados por la concejala de turismo, M. José Malonda.

Desde la Concejalía de Fiestas y Tradiciones  se quiere hacer llegar el agradecimiento a las festeras del Xiringuito 17,  a todos los locales participantes y a todos los niñ@s, padres y madres que han hecho  posible un año más pasar una noche divertida y terrorífica en el pueblo de Favara.

 

Concejalía de Fiestas y  Tradiciones

AJUNTAMENT DE FAVARA

 


Tornar a la pàgina d'inici

Agricultura Aigua Cultura Esports Festes Formació Igualtat Gent Gran Medi Ocupació Patrimoni Sanitat Serveis Turisme Urbanisme

Copyright Ajuntament de Favara 2016. Tots els drets reservats.    

 

 

Guia de Carrers
 


Ajuntament de Favara
Plaça Sant Antoni, 1
46614 Favara (València)
Tel: 96 176 90 02   Fax: 96 176 94 27