El dissabte 16 de gener es plantà la foguera al carrer Sant Antoni.

Per la vesprada a la plaça Sant Antoni es feren jocs tradicionals valencians i un berenar per als xiquets i xiquetes, cap a les 20:00 es va donar pas a la cremada de la foguera amb l'acompanyament de la xaranga Els Dessiguidats i es va repartir coques i mistela. Acabada la cremada de la foguera, amb les mateixes brases, l'Ajuntament organitzà un sopar en el qual pogueren torrar tots aquells veïns que es van apuntar. L'Ajuntament va ficar taulers, potes, cadires i va repartir beguda i picadeta.

El diumenge 17 de gener cap a les 12:00 es va arreplegar el patró Sant Antoni i i es va fer una cercavila pel poble. Acompanyats per tabals i dolçaines es dirigiren a l'esglesia a fer la missa en honor al patró del poble de Favara. Una vegada acabada la missa va tindre lloc la benidicció dels animals que es van congregar al replanell de l'església, i com es tradició es va repartir el tradicional pa beneït, després d' aquest acte s'acudí a la Plaça Sant Antoni, on havia preparada una picadeta per als tots els veïns del poble.

La Regidoria de Festes i Tradicions voldria donar les gràcies a tots els veïns del poble i en especial a tot el veïnat del carrer Sant Antoni que van col.laborar perquè la festa isquera de la millor manera possible.


Regidoria de Festes
AJUNTAMENT DE FAVARA

     

 

 


Tornar a la pàgina d'inici
 

Copyright Ajuntament de Favara 2015. Todos los derechos reservados.


Ajuntament de Favara
Plaça Sant Antoni, 1
46614 Favara (València)
Tel: 96 176 90 02   Fax: 96 176 94 27