Agricultura Aigua Cultura Esports Festes Formació Igualtat Majors Medi Ocupació Patrimoni Sanitat Serveis Turisme Urbanisme
 

Maig 2017

Veure calendari de competicions

 

FAVARA FS  4  -  3  MISLATA FS

4-3

Dissabte 20 de maig

D'esquerra a dreta: Vicent (delegat de camp), Salva (entrenador), Antoni (president), Raul (dorsal 13, porter), Vicent Pastor (secretari), Bixo (dorsal 6 pivot), Abel (dorsal 1, porter), Edu (dorsal 7, ala), Borja (dorsal 17, ala) i Guillem (dorsal 2, ala).

Baix d'esquerra a dreta: Pau (dorsal 4, ala), Adrià (dorsal 14, tanca), Rafa (dorsal 9, ala), Andreu (dorsal 21, ala), Tano (dorsal 32, porter), Jordi (dorsal 10, pivot) i Ernesto (dorsal 5, tanca). 

En la foto falten Jesús Alfaro que es delegat de camp i Antonio (dorsal 16, capità d'equip).

 

Favara, dissabte 20 de maig, es disputa l'últim partit de lliga en el pavelló Emili Lledó de Favara. L'equip local ja té assegurada la plaça de forma matemàtica, ja que avança al tercer classificat en 7 punts. No obstant això és la dignitat el que s'imposa en aquest partit, no volen perdre l'últim després d'haver-se imposat en tots els disputats al llarg del 2017, excepte dos empats. 

Va començar la primera part amb bon joc per part de tots dos equips, i bones jugades que no acabaven de culminar amb l'encert del gol que tots dos cercaven. Tanmateix va ser el Mislata qui va portar gran part de la iniciativa en el joc i també en el marcador, almenys durant la primera part. Al descans s'arribà amb el resultat 1-2, a favor del Mislata.

Començava la segona part amb un joc més inquiet, ràpid, de vegades agònic i impulsiu. Res a veure amb la primera part. El Favara estava en desavantatge i no volia finalitzar la temporada perdent l'últim partit de lliga.

A penes passats tres minuts de la segona part, s'avança l'equip rival i establia l'1-3. El Favara reacciona i un minut després suma el seu segon gol, 2-3.

Amb totes les possibilitats obertes, tots dos equips juguen amb tot el que tenen, forçant accions sovint antireglamentàries, que no antiesportives, i conseqüència d'això Favara quedava en desavantatge per acumulació de targetes (vídeo 54:00). Aquesta situació semblava una sentència per al Favara FS, però salvaren la situació de forma digna, sense forçar accions i a la defensiva, malgrat el complex que és disposar d'un jugador menys en pista. 

Ja de nou amb tot l'equip, les accions se succeeixen amb rapidesa, tots dos equips són dignes rivals. L'empat del Favara a 8 minuts del final, 3-3, no fa més que esperonar-los. És possible la victòria. El partit es torna brillant, tots dos equips estaven motivats, cap es rendeix, però serà el Favara qui s'impose mancant un sol minut per al final, 4-3.

Ambdós equips han jugat de forma excepcional en el seu conjunt, i el Mislata un dur rival per al Favara. Han fet vibrar al públic present a les graderies, especialment en la segona part. Si bé és destacable l'actuació dels porters que han salvat situacions, a priori, impossibles.

El partit ha sigut un tancament de lliga digne per a aquesta temporada 2017, en què el Favara FS ha aconseguit proclamar-se Subcampió del grup 14 de la lliga de Tercera Divisió.

 

Des de la corporació municipal volem transmetre la nostra més sincera felicitació a tots els integrants del Favara FS per la magnífica temporada que han realitzat i, com no, per este nou èxit amb què han reafirmat la seua qualitat com a esportistes de primer nivell.


Resum de gols:

El Mislata sumava el seu primer gol quan restaven 9 minuts de la primera part (vídeo 18:50). El Favara empatava a 1 al minut 15 (vídeo 26:40) -Jordi, dorsal 10-.

Mislata afegia un altre gol al seu marcador (vídeo 28:15), el segon de la primera part del partit, i amb aquest resultat, 1-2, s'arribava al descans.

Continuaven sumant, el Mislata marcava el tercer gol als dos minuts de la segona part. El Favara, un minut després, sumava el seu segon gol -Jordi, dorsal 10-.

Poc després el Favara sumava de nou aconseguint l'empat a 3 quan restaven 8 minuts de partit -Rafa, dorsal 9-.

Quan a penes restava 1 minut i 35 segons per al final, el Favara sentència el partit amb l'últim i definitiu gol (vídeo 01:15:40) –Bitxo, dorsal 6-. Amb aquest s'imposaven al Mislata per un just 4-3.

Veure el partit complet al canal Youtube de l'Ajuntament de Favara, o fer click ací.

Veure classificació actualitzada més avall.

 




 

C.D. ARCADI LORETO  4  -  6  Favara F.S.

4-6

Dissabte 13 de maig

 

 




 

Favara F.S.   6  -  2  València F.S. 

6-2

Dissabte 6 de maig

 

Tornava la tercera Divisió a Favara després d’un temps, entre festes i jornada de descans, no havíem jugat cap partit com a local en un mes.

El Favara arribava al dol coneixedor de la victòria del seu perseguidor, Vila-real, per la qual cosa els 3 punts es feien importantíssims.

Així doncs, encetàvem el partit amb els locals decidits des del primer minut a per la victòria i, un València que volia i no podia. Les ocasions favareres es succeïen una després d'una altra, però el desencert dels favarers, els pals i el porter visitant van evitar que el marcador començara a comptar. D'altra banda, els visitants solament van tenir dues ocasions, molt clares en la primera meitat, i dues contres que no van saber aprofitar. Restaven alguna cosa més de quatre minuts quan Borja rematava una passada mesurada de Jordi al segon pal, posant així l'1-0 amb el qual s'arribaria al descans.

Els favarers van eixir de nou a pista amb la intenció d'augmentar distàncies en el marcador, sabedors que no podien confiar-se. D'aquesta forma, a penes havia passat mig minut quan un servei en llarg d'Abel, el controla Jordi en 3/4 de pista i posa el 2-0 amb un fort xut al pal llarg.

Començava bé el segon temps, i més encara quan instants després Andreu posava el 3-0 finalitzant una jugada d'estratègia.

El partit es posava "còmode" per al Favara, que controlava totes les facetes del joc. Els visitants no aconseguien trobar la forma d’atacar, mentre que els de Salva Vives gaudien del partit.

Intervinguda la segona meitat, una passada d'Adrià al segon pal es convertiria en el 4-1 després de tocar la pilota un defensa rival.

El 5-1 arribaria de la mà d'Ernesto, que aprofitaria una contra perfecta, al més pur estil "Favara".

Per últim, el definitiu 6-2 arribava en els minuts finals, signant Andreu el seu doblet en arribar al segon pal, fruit d’una magnifica jugada entre Jordi i Adrià.

 

Veure en video el partit complet

La setmana que ve, el Favara jugarà a València enfront de l'Arcadi Loreto, en la penúltima jornada de lliga.


Veure classificació actualitzada més avall.

   

 




 

Més informació sobre resultats, classificació i altres aspectes, en el lloc web de la Real Federació Espanyola de Futbol: http://www.rfef.es/

 

Veure resums del mes d'abril
Veure resums del mes de març
Veure resums del mes de febrer

 

 

Regidoria d'Esports

AJUNTAMENT DE FAVARA

 

Tornar a la pàgina d'inici
 

Copyright Ajuntament de Favara 2017. Tots els drets reservats.


Ajuntament de Favara
Plaça Sant Antoni, 1
46614 Favara (València)
Tel: 96 176 90 02