Agricultura Aigua Cultura Esports Festes Formació Igualtat Majors Medi Ocupació Patrimoni Sanitat Serveis Turisme Urbanisme
 

Esports Favara Febrer 2017

 

El mes de febrer, principi de temporada en gran part dels esports de competició, tant els de caràcter individual com els d'equip, ha sigut prolix en resultats. Els nostres esportistes han estat a un bon nivell, i en alguns casos han aconseguit els primers llocs.

En este resum veurem alguns d'ells, desgraciadament no tots. Des d'esta regidoria tractem de fer un seguiment general, però necessitem de la vostra col·laboració i comentaris per a tractar que siga el més complet possible.

Gràcies i enhorabona a tots els participants i als guardonats per ser un exemple d'esforç, sacrifici i disciplina que sens dubte redundarà en els nostres jóvens.

* Les imatges són ampliables picant sobre les mateixes.

 

 

III VOLTA A LA MUNTANYA DE LLAURÍ

 
Dissabte 28 de gener.

Organitzat per Amics de la Muntanya de Llaurí.

Han sigut molts els esportistes participants de Favara, no obstant això és destacable el resultat de Natàlia Clari, 1ª veterana al Trail llarc  2:50 (18 kilòmetres). Natalia i Eva amb trofeu.

 

 

 

 

   

 
 

Tir Olímpic (armes històriques)

 

Diumenge 12 de febrer de 2017.

Claudia Gras i José Ramón Galán participaren al Campionat Autonòmic de tir esportiu amb armes históriques a les instalacions de Elda-Alacant, on es van disputar les disciplines de tir a 100 metres.

No se'ls ha donat malament, encara que ambdós esperaven un poc més. Claudia es va imposar en la disciplina de Walkyrie (fusell lliure només dames), encara que es lamentava que amb una marca inferior a l'esperada. No li agraden estes instal·lacions i potser això l'haja condicionat en certa forma.

Pel que fa a José Ramón Galán, les coses li han eixit un poc millor, però també amb marques inferiors a les esperades. Subcampió Autonòmic en Whitworth (fusell lliure 100 metres) i en Minié (fusell militar 100 metres).

Dissabte i diumenge, 18 i 19 de febrer de 2017.

En les instal·lacions de Náquera-Valencia es disputen les proves de precisió a la distància de 25 i 50 metres (armes curtes i llargues). I és en estes especialitats on José Ramón completarà la seua classificació, amb dos primers llocs, dos segons i altres dos tercers.

Ambdós esportistes han sigut seleccionats per a formar part de l'equip que representarà a la Comunitat Valenciana en el pròxim Campionat d'Espanya que es disputarà en el CEAR (Centre Especialitzat d'Alt Rendiment) de Granada durant els dies 22 al 25 de juny.
 

 
 

Tir Olímpic (armes d'aire comprimit)

 

Dissabte 18 de febrer de 2017.

L'esportista Gloria Fernández Caballero ha participat en el Campionat d'Espanya celebrat a Múrcia els dies 17, 18 i 19 de febrer.

La favarera ha quedat la 4a en la modalitat de pistola d'aire comprimit individual i Campiona per equips federació en la categoria júnior femení.

Des de la regidoria d'esport de Favara, en nom de tota la Corporació, la més sincera enhorabona a una esportista que any rere any està demostrant ser una de les millors tiradores de pistola de tot l'àmbit nacional.

   

 
 

Lliga de ciclisme en pista Comunitat Valenciana

 

Diumenge 19 de febrer.

El velòdrom municipal d'Algemesí va acollir la quarta i última prova puntuable per a la Lliga de ciclisme en Pista de la Comunitat Valenciana. Uns 70 pistards participaren en la matinal ciclista organitzada pe el Club Ciclisme Algemesí, que va constar de les modalitats de danesa, velocitat, scratch, eliminació i puntuació, repartits en categories infantil, cadet, júnior i élite-sub23.

En la prova danesa (modalitat de velocitat i fons), Sergi Mora (Ginestar-ULBSports) s'imposà en la categoria júniors. I amb este últim pòdium s'ha proclamat guanyador de la lliga de pista 2017.

El jove Sergi té una magnífica projecció de futur que esperem aprofite al màxim.

L'entrega dels maillots i la foto oficial de campions de la Lliga de Pista es realitzarà en el Campionat Autonòmic que tindrà lloc en el velòdrom Luis Puig de València els dies 25 i 26 de març.

 

 
 

VII Marató BP Castelló

 

Diumenge 19 de febrer.

El VII Marató BP Castelló, organitzat per CA Running Castelló i l'Ajuntament, torna a convertir-se en la festa de l'esport castellonenc.

Prop de 4.000 corredors, entre ells alguns veïns de Favara. La prova reina del fons i el 10K paral·lel, han creuat la línia de sortida per gaudir dels carrers d'una ciutat bolcada en este gran esdeveniment esportiu.

De fet, milers de persones han anat a animar, amb el respecte de la pluja, per portar en volandes als maratonians.

http://www.maratonbpcastellon.com/

 

 

 
 

VIé Campionat Autonòmic Individual de Raspall

 

26 de febrer de 2017.

 

El trinquet d’Oliva va viure les finals del  VIé Campionat Autonòmic Individual de Raspall. De matí es jugaren les finals de tercera i veterans, mentre que de vesprada es disputaren les corresponents a primera i segona.

La final de tercera A es disputà entre Rafa de Quatretonda  davant, el nostre conveí, Gustavo de Favara, imposant.se el primer per 25-10.

Gustavo es proclamà Subcampió Autonòmic Individual de Raspall, en la categoria 3ªA.

 
 

Des de l'Ajuntament de Favara reiterem la nostra més sincera enhorabona a tots els esportistes locals i els emplacem que continuen el seu treball darrere de l'excel·lència que tots esperem de la pràctica esportiva. Així mateix ens congratulem dels seus èxits i els desitgem que es complisquen totes les seues expectatives per a esta temporada 2017.

 

Regidoria d'Esports

AJUNTAMENT DE FAVARA

 

 

Tornar a la pàgina d'inici
 

Copyright Ajuntament de Favara 2017. Tots els drets reservats.


Ajuntament de Favara
Plaça Sant Antoni, 1
46614 Favara (València)
Tel: 96 176 90 02