Agricultura Aigua Cultura Esports Festes Formació Igualtat Majors Medi Ocupació Patrimoni Sanitat Serveis Turisme Urbanisme
 

Esports Favara. Maig 2017

 

Atletisme. IV Pujada a la Bola de Cullera

 

El diumenge 21 de maig, representants del club atletisme Favara van estar en la espectacular i dura Pujada a la Bola de Cullera. On la nostra campiona Inés Vallcanera aconseguí un meritori tercer lloc en la seua categoria.

Enhorabona campiona i a la resta de membres del club que disputaren la cursa, sofriren en les seues dures rampes i gaudiren de les impressionats vistes i la felicitat de traspassar la línia de meta.

Itinerari

Informació general i resultats

   

Imatges de cronoruner.

 
 

Raspall. Pilota Valenciana

 

Els nostres alevins TERCERS CLASSIFICATS EN LA COMPETICIÓ 2016-2017 dels JECV de raspall iniciació.

 
 

Pistola d'aire comprimit. Tir Olímpic

 

Gloria Fernández Caballero, s'ha classificat primera en el ranquing nacional júnior de pistola d'aire comprimit, amb la qual cosa ha aconseguit plaça per a disputar el mundial júnior en Suhl-Alemania este mateix mes de juny.

Veure convocatoria i resultats ranquing

Al temps de tancar este document ens acabem d'assabentar de que Gloria s'ha proclamat Campiona de la Copa SS.MM. el Rei i la Reina disputada en el Cear de Granada amb una marca de 378 punts. Més informació en el proper resum.

Veure results Campionat

 
 

Des de l'ajuntament de Favara animem els nostres conciutadans a la pràctica esportiva en totes les variants. Gràcies i enhorabona a tots els guardonats per ser un exemple d'esforç, disciplina i referent per als nostres jóvens.

 

Regidoria d'Esports

AJUNTAMENT DE FAVARA

 

 

Tornar a la pàgina d'inici
 

Copyright Ajuntament de Favara 2017. Tots els drets reservats.


Ajuntament de Favara
Plaça Sant Antoni, 1
46614 Favara (València)
Tel: 96 176 90 02