Urbanisme

En els darrers anys, Favara ha viscut una notable transformació urbanística i un creixement. La ciutat ha desenvolupat nous espais urbanitzats i ha refet també la seua fesomia interior amb intervencions urbanístiques que, en conjunt, defineixen la imatge de la Favara del segle XXI. Hem de definir un model de ciutat habitable i sostenible, pensat per a les persones i adaptat a les demandes reals.
Veure més.

Isabel Borràs
Regidora d'Urbanisme


21 desembre 2017. La regidora d'urbanisme, Isabel Borràs, i el director del CEIP Fèlix Olmos, Edu Alberola, es reuniren amb el director territorial d'educació, Santiago Estañan, per presentar-li el Pla Edificant.

Més informació

19 d'octubre 2017. La regidora d'urbanisme, Isabel Borràs, treballa en el projecte de construcció de la casa de «Les Diegues».

Més informació

18 d'octubre 2017. La regidora d'urbanisme, Isabel Borràs, s'ha reunit amb la directiva del CEIP Fèlix Olmos i el responsable de l'empresa adjudicatària per a la retirada del sostre de fibrocement.

Més informació

2 d'octubre 2017. La regidora d'urbanisme, Isabel Borràs, s'ha reunit este divendres 29 amb la directiva del CEIP Fèlix Olmos per vore les necessitats urbanístiques del centre.

Més informació

Agost 2017. La regidora d'urbanisme, Isabel Borràs, i l'alcaldessa, Oro Azorín, reben la vicepresidenta de la Diputació, M. José Amigó, per explicar-li les millores realitzades als 4 parcs municipals.

Més informació

Enllaç noticia periòdic

Abril 2017. La Regidoria d'Urbanisme informa que ha eixit la resolució per la qual es convoquen ajudes d'industrialització.

Més informació

Març 2017. La regidora d'urbanisme, Isabel Borràs, s'ha reunit amb Manuel Lamata per consensuar alguns aspectes de funcionament i d'infraestructures del centre mèdic.

Més informació

 
 Urbanisme en Seu Electrònica

Urbanisme 2015

Urbanisme 2016

 

Tornar a la pàgina d'inici

Copyright Ajuntament de Favara 2016. Tots els drets reservats.    

 

 

Guia de Carrers
 


Ajuntament de Favara
Plaça Sant Antoni, 1
46614 Favara (València)
Tel: 96 176 90 02   Fax: 96 176 94 27