Urbanisme

En els darrers anys, Favara ha viscut una notable transformació urbanística i un creixement. La ciutat ha desenvolupat nous espais urbanitzats i ha refet també la seua fesomia interior amb intervencions urbanístiques que, en conjunt, defineixen la imatge de la Favara del segle XXI. Hem de definir un model de ciutat habitable i sostenible, pensat per a les persones i adaptat a les demandes reals.
Veure més.

Isabel Borràs
Regidora d'Urbanisme


3 de setembre. Els joves de Favara decidixen el seu skatepark i  casal jove.

Més informació

5 agost 2018. La Conselleria d’Educació ha dut a terme la substitució de la coberta de fibrociment del pavelló de direcció del CEIP Fèlix Olmos.

Més informació

6 de juny 2018. La Regidora d’Urbanisme, Isabel Borràs i la Regidora de Gent Gran, M. José Malonda, es reunixen amb les dos associacions de Gent Gran de Favara.

Més informació

2 març 2018. L’Ajuntament de Favara a través de la Regidoria d’Urbanisme, ha finalitzat les obres de Renovació de la Infraestructura hidràulica de la Plaça de la Vera Creu.

Més informació

23 de gener 2018. L’Ajuntament de Favara a través de la Regidoria d’Urbanisme, ha finalitzat les obres de la construcció de la nova canonada d’abastiment des del dipòsit de Sant Llorenç.

Més informació

 
 Urbanisme en Seu Electrònica

Urbanisme 2015

Urbanisme 2016

Urbanisme 2017

 

Tornar a la pàgina d'inici

Copyright Ajuntament de Favara 2016. Tots els drets reservats.    

 

 

Guia de Carrers
 


Ajuntament de Favara
Plaça Sant Antoni, 1
46614 Favara (València)
Tel: 96 176 90 02   Fax: 96 176 94 27