Agricultura Aigua Cultura Esports Festes Formació Igualtat Gent Gran Medi Ocupació Patrimoni Sanitat Serveis Turisme Urbanisme

 

Sanitat

Des de l’Ajuntament considerem que la sanitat és un tema d’importància cabdal i treballem per tal que el servei siga l’adequat i done resposta a les necessitats que sorgixen.

 

María José Malonda
Regidora de Sanitat

30 de setembre 2017. L'alcaldessa de Favara, Oro Azorín, assistix a la reunió convocada per la Directora General d'Alta Inspecció Sanitària, Isabel González i la Directora Territorial, Maite Cardona, per als responsables polítics de centres mèdics de l'àrea 10.

Més informació.

25 novembre 2016. L'alcaldessa de Favara, Oro Azorín, es reunix amb Manuel Lamata, Coordinador de l'Àrea 10 de Salut de la Ribera. L'encontre tingué lloc el dimecres 23 de novembre a l'ambulatori de Cullera a proposta del coordinador amb la finalitat de confirmar l'augment d'assistència mèdica que tindrà el poble de Favara.

Més informació.

El Regidor de Sanitat, Juanjo Milvaques i l'Alcaldessa, Oro Azorín, assistixen a la xarrada informativa convocada pel Comissionat de la Ribera, Josep Feliu,  la Directora d'alta inspecció, Marisa Rosselló, i la Directora territorial, Maite Cardona.

Més informació.

L'Ajuntament de Favara a través de l'Hospital de la Ribera i de la Regidoria de Sanitat del municipi, ha organitzat diverses activitats sanitàries com unes xerrades informatives sobre el càncer de mama, còlon i pulmó així com la "Setmana sense fum".   

Més informació.

L'àrea de Salut de l'Hospital de la Ribera i la Regidoria de Sanitat de l'Ajuntament de Favara organitzen la "Setmana sense Fum, Guanya Salut, Guanya Vida".

El dilluns 30 de maig de 2016 a horari de 10:00 a 13:00 hores en les instal·lacions de l'Ambulatori de Favara hi haurà una taula informativa on orientaran a les persones a deixar l'hàbit de fumar.

Cartell

La Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Favara sol•licita voluntaris per ajudar en "Aula de Respir".

Més informació.

L’Ajuntament de Favara a través de la regidoria de Serveis Socials ha arribat a un acord amb AFACU (Associació de Familiars de persones amb Alzheimer i altres demències de Cullera) per donar un servei que s’anomena “Aula de Respir” al poble de Favara.

Més informació                  Cartell

L'alcaldessa, Oro Azorín, es reuneix amb Josep Sanfeliu, Comissionat de l'Hospital de la Ribera, per a fer-li arribar les exigències de l'equip de govern en la prestació del servei mèdic a Favara.

Més informació.

 

Tornar a la pàgina d'inici

Copyright Ajuntament de Favara 2016. Tots els drets reservats.    

 

 

Guia de Carrers
 


Ajuntament de Favara
Plaça Sant Antoni, 1
46614 Favara (València)
Tel: 96 176 90 02   Fax: 96 176 94 27