Ajuntament Municipi Bans Administració Actualitat Multimedia Transparència
Agricultura Aigua Cultura Esports Festes Formació Igualtat Gent Gran Medi Ocupació Patrimoni Sanitat Serveis Turisme Urbanisme

 

Ocupació laboral i participació ciutadana

La finalitat de la regidoria d’ocupació és:

  • Donar la máxima ocupació als nostres joves d’acord al pressupost municipal.

  • Afavorir l'ocupabilitat d'altres col·lectius especialment afectats per l'atur: majors de 55 anys, persones amb càrregues familiars i desocupats de llarga durada.

  • Activar un pla anual de política d'ocupació regulat amb els següents objectius:
    Contribuir a rebaixar les taxes d'atur al nostre poble.
    Fomentar l'ocupació del nostres veïns.

  • Reduir el nombre de persones en risc d'exclusió social que es troben en situació d'atur i tenen manca d'ingressos.

  • Reforçar el paper estratègic de l’Ajuntament de Favara  per contribuir al desenvolupament econòmic,  i al benestar del seu veïnat.

  • Promoure el desenvolupament professional de persones en situació d'atur mitjançant cursos de formació per a l'adquisició de competències.


23 maig 2019. CONVOCATÒRIA EMCUJU 2019. Estem preparant una subvenció per a la contractació de joves qualificats durant un any a l'ajuntament. Si estàs empadronat a Favara, tens entre 16 i 30 anys, estàs desocupat, inscrit en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil i estàs en possessió d'alguna d'aquestes titulacions: Llicenciat, Diplomat, Grau Universitari, Postgrau, Doctorat, tècnic o tècnic superior d'FP o certificat de professionalitat posa't en contacte amb l'ADL, Carlos González (961769002) urgentment i t'informarem

Més informació
96 176 90 02

23 de maig 2019. CONVENI SEPE AGRICOLA 2019. L'Ajuntament contractarà per a este estiu treballadors del sector agrari gràcies al conveni SEPE AGRICOLA. Si pertanys al sector agrari i vols participar, has d'inscriure't en l'oficina SERVEF LABORA de sueca abans del dimecres 29. Per a més informació, telefona al 96 176 90 02

Més informació
96 176 90 02

21 maig 2019. Si estàs interessat a treballar per a l'administració pública (Estat, CCAA o ajuntaments) informat de totes les novetats d'ocupació pública que es convoquen (oposicions, borses de treball, beques...).

Més informació

13 de maig 2019. Llista d'admesos a les proves per a la borsa de peó de serveis i enterrador municipal i convocatòria per a la realització del primer exercici pràctic.

Descarregar document

8 maig 2019. Baremació Provisional de la convocatòria per a cobrir interinament una plaça de policia local a Favara. Actualitzat (9-5-19) amb l'acta de subsanació per error material en la redacció.

Descarregar document

6 de maig 2019. Baremació DEFINITIVA de la convocatòria de selecció de persones per a la constitució d'una borsa urgent d'ocupació temporal de Monitors de Temps Lliure.

Descarregar document

16 d'abril 2019. Baremació Provisional de la convocatòria de selecció de persones per a la constitució d'una borsa urgent d'ocupació temporal de Monitors de Temps Lliure.

Descarregar document

9 d'abril 2019. Convocatòria de selecció de persones per a la constitució d'una borsa urgent d'ocupació temporal de Monitors de Temps Lliure.

Anunci

Bases

Declaració responsable

Sol.licitud

4 d'abril 2019. Convocatòria per a la creació d'una Borsa d'Ocupació Temporal de peó de serveis múltiples i enterrador/a de l'Ajuntament de Favara.

Bases

Declaració responsable

Sol.licitud

4 de març 2019. Acta Baremació DEFINITIVA per a la constitució d'una borsa d'ocupació temporal per a la neteja d'edificis i instalacions de competència municipal.  

Baremació definitiva

Acta reclamacions

20 de febrer 2019. Acta Baremació Provisional de la convocatòria de selecció de persones per a la constitució d'una borsa d'ocupació temporal per a la neteja d'edificis i instalacions de competència municipal.

Descarregar document

14 de febrer 2019. Relació provisional d'aspirants admesos i exclosos de la convocatòria d'una borsa d'ocupació temporal per a cobrir les vacants de neteja d’edificis i instal.lacions de competència municipal.

Descarregar document

8 de febrer 2019. Llistat amb la baremació provisional corresponent a la borsa de monitors i monitores de temps lliure.

Descarregar document

1 de febrer 2019. Relació provisional d'aspirants admesos i exclosos de la convocatòria per a cobrir les vacants del grup professional corresponent a la borsa de monitors i  monitores de temps lliure.

Descarregar document

22 de gener 2019. Convocatòria de selecció de persones per a la constitució d'una borsa d'ocupació temporal pera a la neteja d'edificis i instalacions de competència municipal.

Anunci

Bases

Declaració responsable

Sol.licitud

21 de gener 2019. Bases reguladores de la convocatòria per a la selecció de persones per a la constitució d'una borsa de treball temporal de monitors/es de temps lliure.

Anunci

Bases

Declaració responsable

Sol.licitud

Veure noticies d'ocupació 2018

Veure noticies d'ocupació 2017

Veure noticies d'ocupació 2016

Veure noticies d'ocupació 2015

 

Tornar a la pàgina d'inici

Copyright Ajuntament de Favara 2016. Tots els drets reservats.    

 

 

Guia de Carrers
 


Ajuntament de Favara
Plaça Sant Antoni, 1
46614 Favara (València)
Tel: 96 176 90 02   Fax: 96 176 94 27