Agricultura Aigua Cultura Esports Festes Formació Igualtat Gent Gran Medi Ocupació Patrimoni Sanitat Serveis Turisme Urbanisme

 

Medi ambient

La Regidoria de Medi Ambient   té com a objectiu la  millora de  la qualitat ambiental, per oferir a la ciutadania un entorn urbà i natural saludable i segur, i garantir el manteniment dels ecosistemes.
Veure més
 

Isabel Borràs
Regidora d'Urbanisme


Agost 2018. L’Ajuntament de Favara, a través de la Regidoria de Medi Ambient ha dut a terme la neteja i adequació del solar ubicat a la ratlla del terme amb Llaurí.

Més informació

Agost 2018. La Regidoria de Medi Ambient ha iniciat els treballs de la recuperació de l’espai degradat “Les Hortes”.

Més informació

Juny 2018. L’Ajuntament de Favara signa un conveni de col•laboració amb “Humana”, una associació amb un propòsit no lucratiu i de consciència amb el nostre el medi ambient.

Més informació

Maig 2018. L’Ajuntament de Favara comença les actuacions de desratització, desinsectació i desinfecció dels edificis públics, de les zones verdes i del clavegueram.

Prevenció legionel.la

Control plagues

Maig 2018. L’Ajuntament de Favara comença les actuacions de prevenció i control de la legionel.la

Més informació

Agost 2017. Reunió de la regidora Isabel Borràs amb el responsable la Direcció General de l'aigua.

Més informació

Juny 2017. L’Ajuntament de Favara a través de la Regidoria de Medi Ambient, ha posat en marxa un nou servei al poble: INFORATGE. La presentació va tindre lloc dimecres 31 de maig a les 19:00h a la Ludoteca del poble. I va ser a càrrec del prestigiós meteoròleg Jovi Esteve.

Més informació

Juny 2017. La Regidoria de Medi Ambient ha organitzat la I jornada d’educació canina: llenguatge caní adreçada a totes les persones a les quals els agraden els gossos o en tenen.

Més informació

Juny 2017. La Regidoria de Medi Ambient ha posat en tots els contenidors del poble de recollida de fem orgànic uns adhesius per tal d’informar els usuaris l’horari de recollida establert. S’ha dut a terme les gestions necessàries per tal de poder ampliar la freqüència de recollida de trastos, i s’ha procedit a una primera fase de col•locació d’ancoratges per tal d’evitar el desplaçament dels contenidors.

Més informació

Juny 2017. La regidoria de Medi Ambient, ha dut a terme el tractament contra el mosquit tigre al poble de Favara. S'ha revisat i tractat els embornals, trobant presència de larves i adults de mosquit comú.

Més informació

Abril 2017. L'Ajuntament de Favara, a través de la regidoria de Medi Ambient ha posat en marxa un nou servei d'informació meteorològica al nostre poble, amb la previsió i dades en temps real. També podeu consultar l'històric de dades a Favara.

Veure més

Decembre 2016. El proper diumenge 18 de desembre, tindrà lloc la recollida solidària de joguets en bon estat, al Carrer Drets Humants, davant la Sala d'Exposicions. Porta els joguets que no necessites, que els xiquets sense recursos ho agrairan. "Favara Recicla, Favara Solidària"

Cartell
Veure més

Octubre 2016. Revisió dels equips d'aplicació de productes fitosanitaris.

Veure més

Octubre 2016. Reunió a Favara de la Mancomunitat d'Usuaris de la Ribera del Xúquer.

Veure més

Octubre 2016. Calendari per a la crema de la palla de l'arròs.

Veure més

 

Veure noticies anteriors

Tornar a la pàgina d'inici
 

Copyright Ajuntament de Favara 2016. Tots els drets reservats.    

 

 

Guia de Carrers
 


Ajuntament de Favara
Plaça Sant Antoni, 1
46614 Favara (València)
Tel: 96 176 90 02   Fax: 96 176 94 27