Agricultura Aigua Cultura Esports Festes Formació Igualtat Gent Gran Medi Ocupació Patrimoni Sanitat Serveis Turisme Urbanisme

 

Formació

La Regidoria de Formació, Oro Azorín, ficarà en marxa un PLA DE FORMACIÓ CONTINUADA. Este Pla és una aposta seriosa amb un objectiu general:

Organitzar cursos, jornadas i xarrades en tots els diferents àmbits i en tots els vessants possibles amb la finalitat de potenciar les capacitats intel·lectuals  i professionals de tot veïnat del nostre poble. 

I uns objectius específics:

a) Augmentar i actualitzar les capacitats professionals i habilitats del participants.
c) Afavorir i estimular una major comunicació amb altres administracions, entitats i organismes.
d) Aconseguir una major capacitat per adaptar-se a nous escenaris laborals.
e) Contribuir a la formació integral del veïnat de Favara així com  també a la seua promoció i motivació.

Oro Azorín
Alcaldessa

Juny 2017. Baremació dels aspirants al programa formatiu de "La Dipu et Beca".

Baremacíó

Maig 2017. Des de la Regidoria de Formació s'informa que està obert el termini de sol·licitud del programa formatiu de "La Dipu et Beca". Tota la Informació en la Web i a l' AJuntament.

Bases

Cartell

Abril 2017. La Regidoria de Formació comunica que està oberta la convocatòria de les proves de coneixements de valencià.

Més informació

Març 2017. La Regidoria de Formació informa del Programa Europeu Eurodisea. Este programa subvenciona contractes a joves entre 18 i 30 anys, per desenvolupar pràctiques professionals entre 2 i 5 mesos.

Més info

Bases

Febrer 2017. La Mancomunitat de la Ribera Baixa ha obert un procés de selecció per a la concessió de BEQUES DE FORMACIÓ POSTGRAU. Atenció, el termini de presentació de sol.licituds serà fins al 28 de febrer.

Més info
Bases definitives

Gener 2017. La Regidoria de Formació informa que la Mancomunitat de la Ribera Alta oferta 2 cursos de Certificació Professional gratuïts.

Més info

Cartell informatiu

Gener 2017. La Regidoria de Formació informa que està obert el termini per a la sol•licitud de matrícula de les proves per a l'obtenció dels títols de tècnic mitjà i tècnic superior de Formació Professional

Dades per gestionar la matrícula

Anex I y II

Anex III

Gener 2017. L'Ajuntament informa que el dia 13 de gener a les 19 hores i a la Casa de la Cultura de Cullera, tindrà lloc la reunió informativa sobre el curs de Monitors de temps lliure.

Més info

 

Veure noticies publicades en 2016

 

Tornar a la pàgina d'inici

Copyright Ajuntament de Favara 2016. Tots els drets reservats.    

 

 

Guia de Carrers
 


Ajuntament de Favara
Plaça Sant Antoni, 1
46614 Favara (València)
Tel: 96 176 90 02   Fax: 96 176 94 27