Agricultura Aigua Cultura Esports Festes Formació Igualtat Gent Gran Medi Ocupació Patrimoni Sanitat Serveis Turisme Urbanisme

 

Cultura

Promoure una educació pública i de qualitat es el principal objectiu de la Regidoria de Cultura.
 

 

José Francisco Vicedo Molina
Regidor de Cultura


Octubre 2016. Festa celebració del 9 d'octubre a Favara. Resum d'activitats.

Veure més

Setembre 2016. Informació per als usuaris del menjador.

Veure més

Abril 2016. L’Associació de Mestresses de casa “Tyrius” en col·laboració amb la Regidoria d’Educació i Cultura, Isabel Morató i la Regidoria de Patrimoni, Rafael Gisbert de l’Ajuntament de Favara organitzaren una exposició fotogràfica titulada “Retrobem la nostra història”.

Veure més

Concert Retrobem la nostra música de la Societat Amics de la Música de Favara. Diumenge 24 d’abril.

Veure més

Abril 2016. Els alumnes de l'Escola Pública "Felix Olmos" de Favara, Mar Volek Cebolla, Carles Magranar Sala i Júlia Torres Millet, han estat guardonats amb el Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic d'Educació Primària de la Comunitat Valenciana.

Veure més

L´Ajuntament de Favara organitza la I Setmana Cultural el proper mes d´abril, del dia 18 fins el dia 24, amb dós inclosos.

Veure més
Cartell

L'alcaldessa, Oro Azorín, i la regidora d'urbanisme, Isabel Borràs, es reunixen amb el Director General de Política Educativa, Jaume Fullana, per sol•licitar l'aula – pilot de 2 a 3 anys en el centre educatiu municipal.

Veure més

L'Ajuntament de Favara tanca la I Fase de la XarxaLibres amb el pagament de 4323,78 euros entre els 61 alumnes que s'han adherit al Programa.

Veure més

Setmana d'escola-taller i setmana cultural a nadal.

Veure més

L’Ajuntament de Favara ha realitzat aquest mes de desembre diverses actuacions musicals demostrant així eixe impuls als actes culturals que el nou equip de govern vol potenciar.

Veure més

 

Tornar a la pàgina d'inici

Copyright Ajuntament de Favara 2016. Tots els drets reservats.    

 

 

Guia de Carrers
 


Ajuntament de Favara
Plaça Sant Antoni, 1
46614 Favara (València)
Tel: 96 176 90 02   Fax: 96 176 94 27