Agricultura Aigua Cultura Esports Festes Formació Igualtat Gent Gran Medi Ocupació Patrimoni Sanitat Serveis Turisme Urbanisme

 

Agricultura

Els principals objectius de la Regidoria d’Agricultura són fer front als problemes actuals de la nostra agricultura i fomentar la inversió i l’ocupació en el sector primari. Per això, intentarem fomentar noves activitats complementàries que aporten més ingressos als agricultors i gestionar totes les ajudes econòmiques i de materials que des d’altres administracions ens arriben.

Isabel Borràs
Regidora d'Agricultura

   

Gener 2017. Resolució de 26 de gener de 2018, de la directora general de Prevenció d'Incendis Forestals, sobre modificació del període de cremes.

Descarregar document

Gener 2018. Resolució de data 5 de gener de 2018, sobre modificació del periode de cremes per al 2018, emés per la Direcció General de Prevenció d'Incendis Forestals.

Descarregar document

Maig 2017. CAMPANYA MOSCA 2.017. L'Ajuntament informa que el llaurador que necessite producte contra la mosca, pot passar a sol·licitar-ho per l'ajuntament fins el 13 de juny, en horari d'apertura.

Octubre 2016. L'Alcaldessa, Oro Azorín, comunicà a la Consellera d'Agricultura, Maite Chàfer, la necessitat urgent de la declaració de zona afectada per emergència el terme de Favara com a conseqüència de la forta pedregada caiguda del divendres 23 de setembre.

Més info

Octubre 2016. Revisió dels equips d'aplicació de productes fitosanitaris.

Més info

Setembre 2016. L'Ajuntament de Favara informa als llauradors que vulguen cremar la palla de l'arròs enguany, que han de fer una una petició a l'Ajuntament indicant Polígon, Parcel.la, dades de contacte i titular de l'explotació. L'Ajuntament tramitarà el permís i el Pla de crema davant la Conselleria d'Agricultura i es notificarà al llaurador. Termini fins el proper 28 de setembre.

Descarregar document informatiu

Abril 2016. L'Ajuntament de Favara informa que el termini per demanar les ajudes de la PAC (Política Agrària Comú) finalitza el 30 d'abril de 2016.

Descarregar document informatiu

Tornar a la pàgina d'inici

Copyright Ajuntament de Favara 2016. Tots els drets reservats.    

 

 

Guia de Carrers
 


Ajuntament de Favara
Plaça Sant Antoni, 1
46614 Favara (València)
Tel: 96 176 90 02   Fax: 96 176 94 27