Ajuntament Municipi Àrees Administració Actualitat Multimèdia Transparència

Turisme, Patrimoni, Esports, Medi ambient i Comerç

El compromís per a esta legislatura és aconseguir una Favara amb més esport gràcies a l’augment de les subvencions als clubs esportius i millora de les instal•lacions esportives.
En estos quatre anys una de les meues metes serà recuperar i augmentar el nostre patrimoni i convertir Favara en un espai agradable i turístic per mitjà de la promoció de les rutes senderistes de Favara i la construcció d’un càmping i aula natura a Sant Llorenç. 
Veure més
 

Arturo Gabriel Escrig Catalá
Regidor de Turisme, Patrimoni, Esports, Medi ambient i Comerç

13 maig 2022. Ajudes dels Fons Europeus per a obres de rehabilitació que acrediten una millora de l'eficiència energética.

Més informació

12 maig 2022. El projecte "Arbre de la Vida" arranca l’any 2019 i consisteix a plantar un arbre en un espai públic i a ser cuidat pels xiquets, xiquetes i famílies.

Més informació

16 novembre 2021. Trinquet Municipal de Favara. Federació de Pilota Valenciana. Resum de la final de Primera categoria del Campionat Autonòmic Masculí de Raspall parelles Trofeu Diputació de València 2021, on Xeraco es proclamà campió davant Bicorp (25-10) al Trinquet Municipal de Favara.  Generalitat Valenciana. 

Veure video

14 d'octubre 2021. Normes i cartell de la lliga de frontenis.

Normes

Cartell

      2021

7 octubre 2021.  El passat 5 d’octubre, l’Ajuntament de Favara amb la col·laboració de SOM ACTIUS Consultora Mediamental va realitzar una xarrada anomenada “el canvi climàtic” al CEIP Fèlix Olmos.

Més informació

4 d'octubre 2021. El teu animal, la teua responsabilitat! Per a una bona convivència al nostre poble, la Regidoria de Benestar Animal recorda que l’animal ha de caminar al teu costat, sempre lligat i controlat. Has de recollir els excrements del teu animal per a tindre el poble net. La nostra localitat compta amb 10 punts amb dispensadors de bosses per poder recollir els excrements de la teua mascota. Cuida de Favara. L’animal és teu, el poble és de totes i tots!

Més informació

Cartell

16 abril 2021. L'ajuntament de Favara adquireix un vehicle 100% elèctric subvencionat per la Diputació de València.

Més informació

16 març 2021. L'Ajuntament de Favara torna, un any més, a commemorar el dia de l'arbre, el 28 de juny, amb la tradicional proposta: L'arbre de la vida.

Més informació

10 març 2021. Hortes ecològiques cedides per l’Ajuntament de Favara. Iniciativa, impulsada des de la Regidoria de Medi Ambient, per a cedir parcel·les per tal de crear horts ecològics de fruites i verdures regionals

Més informació

16 febrer 2021. Des de la regidoria de turisme i medi ambient s'ha impulsat la instal·lació de faristols informatius i indicadors per a senyalitzar les rutes de muntanya de la localitat. Amb aquesta iniciativa es pretén animar a la població a realitzar activitat física a l'aire lliure i gaudir dels paratges naturals de la localitat.

Més informació

      2020

11 desembre 2020. L’ajuntament de Favara ha rebut una subvenció de la Diputació de València de 12.337,34€ per al finançament de la quota Consorci de Bombers.

Més informació

6 juliol 2020. Els Ecopunts són la forma en què el Consorci Ribera i Valldigna quantifica l’esforç mediambiental realitzat pel ciutadà quan fa un ús responsable dels ecoparcs al separar i depositar en ells els residus.

Més informació

3 juliol 2020. La regidora de Benestar social i Salut, Mª José Malonda i el regidor d’Esports, Arturo Escrig, s’han reunit amb Ludus Esports per planificar la represa d’activitats al gimnàs municipal.

Més informació

23 juny 2020.  Ajudes per a mercats i comerç. La DIRECCIÓ GENERAL DE COMERÇ ha aprovat 3 línies d'ajudes, una per a mercats, altra per a comerç i altra per a comerç rural.

Més informació

11 juny 2020. 169 rebuts bonificats a Favara per reciclar a l'Ecomòbil. Famílies i xicotets comerços es beneficiaran finalment de les bonificacions aprovades pel Consorci Ribera i Valldigna per a premiar amb descomptes en la taxa anual als usuaris de la xarxa d'ecoparcs sota la màxima de «qui més recicla, menys paga».

Més informació

11 juny 2020. INFORMACIÓ SOBRE FESTES, PISCINA MUNICIPAL I ESCOLETA D’ESTIU.  Amb un comunicat conjunt, els alcaldes i alcaldesses de 10 poblacions de la Ribera Baixa hem decidit conjuntament i amb responsabilitat, ajornar les festes d'estiu, no fer escoleta ni obrir les piscines municipals.

Descarregar document

9 juny 2020. Reprenem el pla colonial felí després de l’estat d’alarma i aprofitem per informar de que l’Ajuntament de Favara ja disposa de gàbies trampa per a la captura de gates dins del protocol CES (Captura, Esterilització i Soltada).

Més informació

8 juny 2020. Publicat hui al DOGV el Decret 66/2020, de 5 de juny, del Consell, d’aprovació de les bases reguladores per a la concessió directa d’ajudes urgents en matèria de comerç i artesania com a conseqüència de la Covid-19.

Més informació

8 juny 2020. L'Ajuntament de Favara ja compta amb lector de microxips per a mascotes. Aquest equipament permetrà identificar a la persona propietària per a gestionar la incidència a nivell local.

Més informació

3 maig 2020. REOBERTURA DELS ESTABLIMENTS I LOCALS COMERCIALS MINORISTES I DE PRESTACIÓ DE SERVEIS ASSIMILATS.

Més informació

28 abril 2020. Moratòria en el pagament de cotitzacions socials les empreses i als treballadors per compte propi.

Més informació

24 abril 2020. Convocatòria de la línia de finançament bonificat ’IVF-Liquiditat Covid-19’. L’objecte d’aquesta convocatòria l’atorgament depréstecs bonificats per al finançament d’autònoms i societats mercantils en què la seu social, l’establiment o la sucursal de producció o de desenvolupament d’activitat radique a la Comunitat Valenciana.

Més informació

24 abril 2020. Subvencions a projectes de digitalització de pime (DIGITALITZA-CV TELETREBALL). Concessió de subvencions per al desenvolupament de projectes consistents en la implantació i posada en marxa de solucions innovadores per a facilitar el teletreball de l’empresa.

Més informació

22 abril 2020. Publicat al BOE el Reial Decret Llei 15/2020 de mesures urgents complementàries per a donar suport a l'economia i l'ocupació enfront de l'impacte ocasionat pel COVID-19.

Més informació

16 abril 2020. D'acord amb el Reial Decret llei 14/2020, de 14 d'abril, s'estén el termini per a la presentació i ingrés de determinades declaracions i autoliquidacions tributàries.

Més informació

16 abril 2020. El Reial Decret llei 7/2020, de 12 de març, contempla una sèrie de mesures per a la flexibilització d'ajornaments per a pimes i autònoms.

Més informació

1 abril 2020. L'Ajuntament de Favara recomana uns d'exercicis per ajudar a mantenir una rutina d'hàbits saludables mentre dura el confinament per l'Emergencia Sanitaria COVID-19.

Més informació

31 març 2020. La Conselleria d'Economia Sostenible posa en marxa una assistent virtual per a resoldre dubtes a empreses, autònoms i persones treballadores sobre el COVID-19.

Més informació

31 març 2020. El Reial decret llei 10/2020, de 29 de març, no resulta d'aplicació a les persones treballadores per compte propi.

Nota aclaratoria

30 març 2020. El Ple del Consell ha aprovat mesures de suport econòmic i de finançament.a persones treballadores autònomes. Estes ajudes seran regulades pròximament per Decret de la Conselleria d’Economia Sostenible.

Més informació

10 març 2020. Des de la Regidoria de Comerç i Turisme es convocà una reunió informativa dirigida als comerços, empreses, persones autònomes, productores agrícoles i artesanes per a tractar diversos temes.

Més informació 

5 març 2020. Ajudes reembossables destinades al foment d’instal•lacions d’autoconsum d’energia elèctrica, a càrrec del fons de promoció previst en el marc del Pla eòlic de la Comunitat Valenciana.

Més informació

26 febrer 2020. AJUDES CONSELLERIA D’ECONOMIA SOSTENIBLE, SECTORS PRODUCTIUS, COMERÇ I TREBALL. Ajudes de suport a la promoció exterior de la Comunitat Valenciana.

Més informació 

26 febrer 2020. NOVES LÍNIES DE FINANÇAMENT BONIFICAT DISSENYADES PER L’INSTITUT VALENCIÀ DE FINANCES. Estes línies van dirigides a persones autònomes i microempreses, pimes i grans empreses.

Més informació

26 febrer 2020. AJUDES IVACE. Subvencions a projectes de digitalització de pimes (DIGITALITZA-CV).

Més informació 

14 febrer 2020. El teu fill o filla ha nascut l'any 2019? La iniciativa "L'ARBRE DE LA VIDA" consistïx a plantar un arbre en un espai públic i a ser cuidat pels xiquets i les xiquetes.

Més informació

Cartell

10 febrer 2020. Convocatòria reunió per a les empreses, negocis, artesans i productors locals. Divendres 14 de febrer.

Més informació 

5 febrer 2020. El passat 17 de gener l’ecomòbil va visitar el CEIP Fèlix Olmos perquè els diferents cursos pogueren observar el camió de reciclatge, com funciona el projecte ecomòbil i quins són els resultats.

Més informació 

2019

23 desembre 2019. Skate Park de Favara. Jornada de portes obertes organitzada per la Regidoria d’Esports, amb l'exhibició de skaters i rollers,

Més informació 

27 de novembre 2019. L'Ajuntament de Favara ha organitzat la XIV TROBADA DE BOIXETS. Un any més el poble de Favara ha acollit més de 470 participants.

Més informació 

20 de novembre 2019. El passat dissabte va tindre lloc la Ruta Ambiental a la Senda Botànica de Les Llometes de Favara.

Més informació 

Veure Àrees legislatura 2015-2019

Copyright Ajuntament de Favara 2016. Tots els drets reservats.    

 

 

Guia de Carrers
 


Ajuntament de Favara
Plaça Sant Antoni, 1
46614 Favara (València)
Tel: 96 176 90 02 -
96 152 76 10

Fax: 96 176 94 27