Ajuntament Municipi Àrees Administració Actualitat Multimèdia Transparència

Igualtat, Gent Gran, Benestar, Salut i Participació

El compromís per a esta legislatura és aconseguir una Favara més saludable i activa gràcies a tots els projectes que vull ficar en marxa: “Favara, camina”, “Fumar, mata”...

Desitge un poble amb millor benestar social i és per això que continuaré treballant per oferir a Favara serveis socials de base i especialitzats.

La nostra gent gran són un pilar fonamental de Favara i treballaré amb fermesa perquè puguen gaudir d’una llar de jubilats adaptada, funcional i moderna que cobrisca totes les seues necessitats i expectatives així com puguen tindre al llarg de l’any dinamisme cultural i d’oci.  Veure més.
 

María José Malonda
Regidora d'Igualtat, Gent Gran, Benestar, Salut i Participació Ciutadana


1 setembre 2020.  El pròxim dijous 10 de setembre es realitzarà al saló de plenaris la prova de prevenció de càncer de pell. Fins a la nostra localitat es traslladarà l'equip mèdic de l'Associació Espanyola Contra el Càncer per a realitzar la prova. Tota aquella persona interessada a realitzar-se-la ha de passar per l'Ajuntament a apuntar-se.

10 juliol 2020. Acta de la reunió de la junta qualificadora del concurs de contes de l'Ajuntament de Favara.

Descarregar document

9 juliol 2020.  Acta de la reunió de la junta qualificadora del concurs de dibuix de l'Ajuntament de Favara.

Descarregar document

3 juliol 2020. La regidora de Benestar social i Salut, Mª José Malonda i el regidor d’Esports, Arturo Escrig, s’han reunit amb Ludus Esports per planificar la represa d’activitats al gimnàs municipal.

Més informació

1 juliol 2020.  Favara s'adhereix a la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere. Aquesta adhesió ha estat impulsada per la Regidoria d’Igualtat i suposarà un pas endavant en aquest àmbit per erradicar la Violència de Gènere.

Més informació

11 juny 2020. INFORMACIÓ SOBRE FESTES, PISCINA MUNICIPAL I ESCOLETA D’ESTIU.  Amb un comunicat conjunt, els alcaldes i alcaldesses de 10 poblacions de la Ribera Baixa hem decidit conjuntament i amb responsabilitat, ajornar les festes d'estiu, no fer escoleta ni obrir les piscines municipals.

Descarregar document

12 abril 2020.  L’Ajuntament de Favara convoca un Concurs de Dibuix amb el tema quedatacasa. El dibuix podrà representar, sentiments, paisatges, família, moments, emocions... Obert per a totes les edats.

Bases participació

Cartell

11 maig 2020. Taller de pintar samarretes. Per a xiquets, xiquetes i adolescents. Hi ha de data límit fins el 14 de maig. Ludoteca Familiar - Ludoteca Juvenil - Casal Jove

Cartell

9 abril 2020.  Activitats de la Ludoteca de Favara per a realitzar-les a casa amb els xiquets i xiquetes.

Cartell

4 abril 2020. Concurso de monólogos JB Plaça.  

Bases

Cartell

6 abril 2020.  Activitats de la Ludoteca de Favara per a realitzar-les a casa amb els xiquets i xiquetes.

Cartell 1

Cartell 2

1 abril 2020.  L'Ajuntament de Favara recomana uns d'exercicis per ajudar a mantenir una rutina d'hàbits saludables mentre dura el confinament per l'Emergencia Sanitaria COVID-19.

Més informació

25 març 2020.  Concurs de dibuix amb el lema "quedatacasa".

Cartell informació

24 març 2020.  La Generalitat Valenciana reforça l'atenció de les dones víctimes de violència de gènere que puguen veure's en una situació de risc pel confinament.  Telèfons d'assistència: 016 (les 24 hores, tots els dies de la setmana) 900 580 888

Cartell informació

9 març 2020.  El dijous 5 de març es va celebrar el tradicional berenar per commemorar el Dia Internacional de la Dona. Més de 200 dones es van reunir per celebrar aquest dia que a més, va tindre un component solidari, ja que el preu de cada tiquet va estar destinat íntegrament per a l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

Més informació

5 març 2020.  Els xiquets i xiquetes de Favara, acompanyats pels seus pares i les seues mares, participaren en el contacontes que va tindre lloc a la Ludoteca i que pretenia conscienciar als més menuts sobre la igualtat.

Més informació

25 febrer 2020.  Programació per commemorar el Dia Internacional de la Dona 2020.

Cartell

5 febrer 2020.  Senyalització del projecte «Favara Camina». Comença la col•locació de cartells per al projecte Favara Camina en la Plaça de Sant Antoni.

Més informació

18 gener 2020.  Gabinet Psicopedagògic Municipal. Arrima't a conéixer en què podem ajudar!

Cartell

18 gener 2020.  Favara, amb l'activitat física saludable. Amb l’objectiu de millorar la salut de totes les persones adultes, l’Ajuntament de Favara, adherit des d’octubre de 2018 a Xarxa Salut, ha posat en marxa el projecte «Favara Camina».

Més informació

13 gener 2020.  Desembre 2019 mes de la Gent Gran. Per aquest motiu es realitzaren diverses activitats per commemorar-lo.

Més informació

13 gener 2020.  Novembre 2019, mes de la igualtat i contra la violència de gènere.

Més informació

 

 

2019

24 desembre 2019. Programa d'activitats per al mes de gener 2020

Més informació

29 de novembre 2019.  A partir del dilluns que ve, 2 de desembre, l'Hospital Universitari de la Ribera canvia de telèfons, amb l'objectiu d'integrar-se en el sistema de numeració Ibercom de la resta de la Generalitat Valenciana.

Més informació

14 de novembre 2019. D'acord amb les diverses mesures del Pla d'Igualtat s'ha realitzat una sessió formativa en matèria d'igualtat dirigida al personal de l'Ajuntament.

Més informació

23 octubre 2019. Estrenem nou espai dedicat exclusivament a la Igualtat de Gènere.

22 d'octubre 2019. Els membres del Partit Judicial de Sueca i del grup Treballant per la Igualtat, es van reunir el passat divendres 18 d’octubre.

Més informació

14 octubre 2019. Les regidories d'Urbanisme i de Gent Gran van tindre una reunió amb les dues associacions de Gent Gran de Favara per a explicar-los el projecte de les obres que van a començar de reforma de la Llar dels Jubilats.

Més informació

4 d'octubre 2019. El passat 24 de setembre es va realitzar una reunió de la Comissió d'Igualtat de l’Ajuntament de Favara, amb la finalitat de la consecució efectiva de l'igualtat entre dones i homes al sí de l’organització interna de l’Ajuntament.

Més informació

26 setembre 2019. L’Ajuntament de Favara s’ha sumat als moviments proposats per dos col•lectius per visibilitzar les dones i denunciar la vulneració de drets. FAVARA AMB LA IGUALTAT I CONTRA LA TRACTA DE PERSONES

Més informació

11 setembre 2019. Concesió d'ayuda en especie destinada a la realització del programa d'anàlisi per a la prevenció de "legionel-la" en l'exercici 2019.

Descarregar document

5 juliol 2019. L’Ajuntament de Favara posa en marxa el programa ‘Favara camina’. Un programa del departament de salut de l’Hospital de la Ribera i que junt amb Mª José Malonda, Regidora de Salut i Benestar de l’Ajuntament de Favara ha sigut possible posar en marxa.

Més informació

Veure Àrees legislatura 2015-2019

Copyright Ajuntament de Favara 2016. Tots els drets reservats.    

 

 

Guia de Carrers
 

Ajuntament de Favara
Plaça Sant Antoni, 1
46614 Favara (València)
Tel: 96 176 90 02 -
96 152 76 10

Fax: 96 176 94 27