Ajuntament Municipi Àrees Administració Actualitat Multimèdia Transparència

Igualtat, Gent Gran, Benestar, Salut i Participació

El compromís per a esta legislatura és aconseguir una Favara més saludable i activa gràcies a tots els projectes que vull ficar en marxa: “Favara, camina”, “Fumar, mata”...

Desitge un poble amb millor benestar social i és per això que continuaré treballant per oferir a Favara serveis socials de base i especialitzats.

La nostra gent gran són un pilar fonamental de Favara i treballaré amb fermesa perquè puguen gaudir d’una llar de jubilats adaptada, funcional i moderna que cobrisca totes les seues necessitats i expectatives així com puguen tindre al llarg de l’any dinamisme cultural i d’oci.  Veure més.
 

María José Malonda
Regidora d'Igualtat, Gent Gran, Benestar, Salut i Participació Ciutadana


20 gener 2022. Actualització incidència COVID-19 a Favara.

Més informació

11 gener 2022. Actualització incidència COVID-19 a Favara.

 

Més informació

6 gener 2022. Actualització incidència COVID-19 a Favara.

Més informació

 

2021

24 desembre 2021. Actualització incidència COVID-19 a Favara.

 

Més informació

24 desembre 2021. A partir de hui, dia 24, l'ús del CERTIFICAT COVID s'amplia a altres casos i estarà vigent fins al 31 de gener del 2022. Serà necessari i s’exigirà el PASSAPORT COVID per a entrar a tots els bars i restaurants (independenment del seu aforament) en cines, espais d’oci nocturn, circs, concerts, gimnasos, piscines cobertes i centres de majors o de convivència.

Més informació

22 desembre 2021. Les dades facilitades per Salut Pública confirmen que a Favara hi ha actualment 17 casos positius de COVID-19, el que suposa una incidència de 712,79. Poc a poc disminueixen els casos positius a la nostra localitat i des de l’Ajuntament insistim en l'ús de mascareta, mantindre la distància social, realitzar el llavat de mans i ventilar bé els espais tancats.

Més informació

17 desembre 2021. Salut Pública confirma que actualment a Favara hi ha 20 casos positius de COVID-19, el que suposa una incidència de 838,57.  Sempre que ni hi haga un augment de casos, la normalitat es rependrà el proper 2 de gener.

Més informació

13 desembre 2021. Campanya del Departament d'Igualtat de la Mancomunitat de la Ribera Baixa per a introduir la perspectiva de gènere en els joguets. 

Més informació

13 desembre 2021.  Salut Pública confirma que actualment a Favara hi ha 27 casos positius de COVID-19, el que suposa una incidència de 1.132,08.  Les dades mostren que disminueixen poc a poc els casos a la nostra localitat pero no hem de relaxar-nos!

Més informació

10 desembre 2021. Actualització incidència COVID-19 a Favara.

Més informació

9 desembre 2021.  L'Ajuntament de Favara, s'ha compromès a desenvolupar accions de sensibilització i prevenció de la violència contra la dona com a activitat prioritària.

Més informació

9 desembre 2021. Actualització incidència COVID-19 a Favara.

Més informació

3 desembre 2021. Actualització incidència COVID-19 a Favara.

Més informació

30 novembre 2021. El passat dimecres 24 de novembre, la periodista Cristina Fallaràs va oferir una conferència a la Casa de la Cultura de Favara per conscienciar sobre la violència que pateixen les dones.

Més informació

27 novembre 2021.  La Diputació Provincial de Valencia subvenciona a l'Ajuntament de Favara amb 4.791,60€ per la lluita contra la violència de gènere i pertànyer a la xarxa de Municipis Protegits Contra la Violència de Gènere.

Més informació

25 novembre 2021. Actualització incidència COVID-19 a Favara i noves restriccions. Des de hui fins al 9 de desembre.

Més informació

25 novembre 2021. Des de l’Ajuntament de Favara ens sumem a la lluita contra la violència de gènere i manifestem el nostre NO ROTUND a aquesta xacra social.

Més informació

Veure video

19 novembre 2021. Policia Local i els Serveis Socials de Favara, implicats en la lluita contra la violència de gènere.

Més informació

16 novembre 2021. MONÒLEG "EN QUARENTENA" DE CAROL TOMÀS. Dissabte 20 de noviembre a les 19:00h a la Casa de la Cultura. L'entrada és lliure.

Més informació

Cartell

16 novembre 2021. L'exposició fotogràfica IMPERDONABLE ja està inaugurada a la Casa de la Cultura, on es podrà visitar fins al 25 de novembre.

Més informació

16 novembre 2021. Des de la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Favara amb Fem-Acció Consultora d´Igualtat estem apoderant les dones en la tecnologia per avançar en la igualtat de gènere en aquest àmbit.

Més informació

12 novembre 2021. Teatre a la Casa de la Cultura, "la dona més important de l'història". Interpretada per Puri Fariza, Encarna Sanfélix i Pol Paul. Posa en valor la vida de dones rellevants, tant de la història passada com la present. Dissabte 13 de novembre a les 19:00h a la Casa de la Cultura. L’entrada és lliure.

Més informació

Cartell

12 novembre 2021. Amb les activitats de pilates i ioga, des de l’Ajuntament de Favara s’aposta fermament per l’esport al nostre municipi, pels beneficis que aporta per a la salut i pels valors que es transmeten.

Més informació

Video presentació

10 novembre 2021. El divendres va ser el primer acte de les activitats de l'agenda de novembre programades amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere.

Més informació

4 novembre 2021. Els Ajuntaments d'Albalat de la Ribera, Corbera i Favara, tots ells amb els serveis socials d'atenció primària bàsica mancomunats a la Comarca de la Ribera Baixa i adherits a Xarxa Salut, treballen coordinadament en el desenvolupament local i comarcal del citat projecte subvencionat per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Més informació

2 novembre 2021. Favara rep una subvenció de la Conselleria de Sanitat Universal per als projectes de desplegament del IV Pla de Salut de la Comunitat Valenciana.

Més informació

Cartell

29 octubre 2021. Agenda activitats per al mes de novembre.

Cartell

28 octubre 2021. Competències digitals per a dones.

Cartell

21 octubre 2021. A causa de les condicions meteorològiques i a la biologia pròpia del mosquit tigre, estem davant d'un període de proliferació d'aquesta plaga, amb el conseqüent augment de les molèsties als veïns i veïnes dels nostres municipis.

Veure video:  https://drive.manra.org/s/FbeAdgri9QNqNdZ

Més informació

21 octubre 2021. Acta de la Comissió de Seguiment del I Pla d'Igualtat de l'Ajuntament de Favara.

Descarregar document

19 octubre 2021.  L’Ajuntament de Favara ha rebut una subvenció de la Diputació de València de 3.932,50€ per al foment, promoció i divulgació de la responsabilitat social als municipis. Amb aquesta xifra, s’ha elaborat i confeccionat un Pla de Responsabilitat Social per al municipi de Favara per a millorar el desenvolupament sostenible.

Més informació

14 octubre 2021. Pla de Responsabilitat Social de Favara.    Descarregar Llibret

7 octubre 2021.  El passat 5 d’octubre, l’Ajuntament de Favara amb la col·laboració de SOM ACTIUS Consultora Mediamental va realitzar una xarrada anomenada “el canvi climàtic” al CEIP Fèlix Olmos.

Més informació

29 setembre 2021. El Departament de Serveis Socials organitza el taller d'integració de les llengües per a persones nouvingudes a Favara.

Cartell Valencià

Cartell castellà

23 setembre 2021.  23 de SETEMBRE. DIA INTERNACIONAL CONTRA L’EXPLOTACIÓ SEXUAL I LA TRACTA DE PERSONES.
L’Ajuntament de Favara se suma a aquesta reivindicació per tercer any consecutiu amb aquesta imatge i s’adhereix així a la Xarxa de Municipis Lliures de Tracta i Explotació Sexual de Dones i Xiquetes.

Més informació

 Cartell

15 setembre 2021. El passat divendres 10 de setembre, la Regidoria de Gent Gran va portar a la nostra localitat junt amb la Fundación MUSOL una exposició anomenada "Encaixant els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible)".

Més informació

11 juliol 2021.  L'Ajuntament de Favara durà endavant el Pla de Responsabilitat Social. Aquesta Responsabilitat Social la definim com el compromís voluntari que prenen les organitzacions d'aportar un valor a la societat i ajudar a millorar-la en l'àmbit social, econòmic i mediambiental per a poder aconseguir un desenvolupament sostenible.  Cartell   -   Enquesta

Més informació

22 juny 2021. El taller d'empoderament, treballa el benestar físic, mental i emocional, per augmentar la independència motriu i contribueix a la capacitat de moviment i flexibilitat. Les participants van fer la ruta de "Los puentes colgantes" a Xulilla.

Més informació

22 juny 2021.  El taller de fotografia va comptar amb la participació de xiquetes i dones de Favara, un matí diferent en el que van aprendre i practicar amb el telèfon móvil.

Més informació

10 juny 2021. Favara rep una placa acreditativa per adherir-se a la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere.

Més informació

6 abril 2021.  Favara ofereix un servei d’autobusos per traslladar a les persones majors a vacunar-se.

Més informació

30 març 2021. Berenar del dia de la dona. Des de la regidoria d'Igualtat, agraeixen el bon acolliment que ha tingut el berenar solidari del dia de la dona.

Més informació

2 març 2021.  Activitats programades relacionades amb el dia Internacional de la Dona.

Programa

3 febrer 2021. L’Ajuntament de Favara ha signat un conveni de col·laboració per valor de 60.000 € amb les associacions de participació ciutadana amb una vigència fins l’any 2024.

Més informació

2020

21 desembre 2020.  “Deixal’s jugar amb llibertat” és el nom del fullet elaborat dins de la campanya “Contra la violència de gènere, Favara lluita amb tu”.

Més informació

15 desembre 2020.  PROCEDIMENT ACREDITACIÓ DE DETERMINADES UNITATS DE COMPETÈNCIA PROFESSIONAL. Destinat a persones cuidadores en l'entorn familiar de la Comunitat Valenciana que estiguen inscrits al cens de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives.

Més informació

2 octubre 2020.  Campanya de Salut Pública 2020 (desratització, desinsectació i desinfecció d’edificis i clavegueram) subvencionat per la Diputació de València.

Cartell informatiu

1 setembre 2020.  El pròxim dijous 10 de setembre es realitzarà al saló de plenaris la prova de prevenció de càncer de pell. Fins a la nostra localitat es traslladarà l'equip mèdic de l'Associació Espanyola Contra el Càncer per a realitzar la prova. Tota aquella persona interessada a realitzar-se-la ha de passar per l'Ajuntament a apuntar-se.

10 juliol 2020. Acta de la reunió de la junta qualificadora del concurs de contes de l'Ajuntament de Favara.

Descarregar document

9 juliol 2020.  Acta de la reunió de la junta qualificadora del concurs de dibuix de l'Ajuntament de Favara.

Descarregar document

3 juliol 2020. La regidora de Benestar social i Salut, Mª José Malonda i el regidor d’Esports, Arturo Escrig, s’han reunit amb Ludus Esports per planificar la represa d’activitats al gimnàs municipal.

Més informació

1 juliol 2020.  Favara s'adhereix a la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere. Aquesta adhesió ha estat impulsada per la Regidoria d’Igualtat i suposarà un pas endavant en aquest àmbit per erradicar la Violència de Gènere.

Més informació

11 juny 2020. INFORMACIÓ SOBRE FESTES, PISCINA MUNICIPAL I ESCOLETA D’ESTIU.  Amb un comunicat conjunt, els alcaldes i alcaldesses de 10 poblacions de la Ribera Baixa hem decidit conjuntament i amb responsabilitat, ajornar les festes d'estiu, no fer escoleta ni obrir les piscines municipals.

Descarregar document

12 abril 2020.  L’Ajuntament de Favara convoca un Concurs de Dibuix amb el tema quedatacasa. El dibuix podrà representar, sentiments, paisatges, família, moments, emocions... Obert per a totes les edats.

Bases participació

Cartell

11 maig 2020. Taller de pintar samarretes. Per a xiquets, xiquetes i adolescents. Hi ha de data límit fins el 14 de maig. Ludoteca Familiar - Ludoteca Juvenil - Casal Jove

Cartell

9 abril 2020.  Activitats de la Ludoteca de Favara per a realitzar-les a casa amb els xiquets i xiquetes.

Cartell

4 abril 2020. Concurso de monólogos JB Plaça.  

Bases

Cartell

6 abril 2020.  Activitats de la Ludoteca de Favara per a realitzar-les a casa amb els xiquets i xiquetes.

Cartell 1

Cartell 2

1 abril 2020.  L'Ajuntament de Favara recomana uns d'exercicis per ajudar a mantenir una rutina d'hàbits saludables mentre dura el confinament per l'Emergencia Sanitaria COVID-19.

Més informació

25 març 2020.  Concurs de dibuix amb el lema "quedatacasa".

Cartell informació

24 març 2020.  La Generalitat Valenciana reforça l'atenció de les dones víctimes de violència de gènere que puguen veure's en una situació de risc pel confinament.  Telèfons d'assistència: 016 (les 24 hores, tots els dies de la setmana) 900 580 888

Cartell informació

9 març 2020.  El dijous 5 de març es va celebrar el tradicional berenar per commemorar el Dia Internacional de la Dona. Més de 200 dones es van reunir per celebrar aquest dia que a més, va tindre un component solidari, ja que el preu de cada tiquet va estar destinat íntegrament per a l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

Més informació

5 març 2020.  Els xiquets i xiquetes de Favara, acompanyats pels seus pares i les seues mares, participaren en el contacontes que va tindre lloc a la Ludoteca i que pretenia conscienciar als més menuts sobre la igualtat.

Més informació

25 febrer 2020.  Programació per commemorar el Dia Internacional de la Dona 2020.

Cartell

5 febrer 2020.  Senyalització del projecte «Favara Camina». Comença la col•locació de cartells per al projecte Favara Camina en la Plaça de Sant Antoni.

Més informació

18 gener 2020.  Gabinet Psicopedagògic Municipal. Arrima't a conéixer en què podem ajudar!

Cartell

18 gener 2020.  Favara, amb l'activitat física saludable. Amb l’objectiu de millorar la salut de totes les persones adultes, l’Ajuntament de Favara, adherit des d’octubre de 2018 a Xarxa Salut, ha posat en marxa el projecte «Favara Camina».

Més informació

13 gener 2020.  Desembre 2019 mes de la Gent Gran. Per aquest motiu es realitzaren diverses activitats per commemorar-lo.

Més informació

13 gener 2020.  Novembre 2019, mes de la igualtat i contra la violència de gènere.

Més informació

2019

24 desembre 2019. Programa d'activitats per al mes de gener 2020

Més informació

29 de novembre 2019.  A partir del dilluns que ve, 2 de desembre, l'Hospital Universitari de la Ribera canvia de telèfons, amb l'objectiu d'integrar-se en el sistema de numeració Ibercom de la resta de la Generalitat Valenciana.

Més informació

14 de novembre 2019. D'acord amb les diverses mesures del Pla d'Igualtat s'ha realitzat una sessió formativa en matèria d'igualtat dirigida al personal de l'Ajuntament.

Més informació

23 octubre 2019. Estrenem nou espai dedicat exclusivament a la Igualtat de Gènere.

22 d'octubre 2019. Els membres del Partit Judicial de Sueca i del grup Treballant per la Igualtat, es van reunir el passat divendres 18 d’octubre.

Més informació

14 octubre 2019. Les regidories d'Urbanisme i de Gent Gran van tindre una reunió amb les dues associacions de Gent Gran de Favara per a explicar-los el projecte de les obres que van a començar de reforma de la Llar dels Jubilats.

Més informació

4 d'octubre 2019. El passat 24 de setembre es va realitzar una reunió de la Comissió d'Igualtat de l’Ajuntament de Favara, amb la finalitat de la consecució efectiva de l'igualtat entre dones i homes al sí de l’organització interna de l’Ajuntament.

Més informació

26 setembre 2019. L’Ajuntament de Favara s’ha sumat als moviments proposats per dos col•lectius per visibilitzar les dones i denunciar la vulneració de drets. FAVARA AMB LA IGUALTAT I CONTRA LA TRACTA DE PERSONES

Més informació

11 setembre 2019. Concesió d'ayuda en especie destinada a la realització del programa d'anàlisi per a la prevenció de "legionel-la" en l'exercici 2019.

Descarregar document

5 juliol 2019. L’Ajuntament de Favara posa en marxa el programa ‘Favara camina’. Un programa del departament de salut de l’Hospital de la Ribera i que junt amb Mª José Malonda, Regidora de Salut i Benestar de l’Ajuntament de Favara ha sigut possible posar en marxa.

Més informació

Veure Àrees legislatura 2015-2019

Copyright Ajuntament de Favara 2016. Tots els drets reservats.    

 

 

Guia de Carrers
 

Ajuntament de Favara
Plaça Sant Antoni, 1
46614 Favara (València)
Tel: 96 176 90 02 -
96 152 76 10

Fax: 96 176 94 27