Ajuntament Municipi Àrees Administració Actualitat Multimèdia Transparència

Urbanisme, Cicle hidràulic, Agricultura, Serveis municipals i Comunicació.

El compromís per a esta legislatura és aconseguir una Favara més neta i millor mitjançant uns serveis municipals més mecanitzats i moderns i una gestió municipal d’atenció als favarers i favareres més eficient.

Desitge un poble amb millor garantia agrícola i és per això que continuaré amb el programa “Banc de terres” i treballaré en la senyalització i demarcació dels camins rurals municipals, en la col·locació d’escollera en la sèquia del Senyor i en la neteja i reparació del camins i de les sèquies. 

Una Favara amb aigua més barata i de més qualitat, amb una renovada xarxa de tuberies per evitar fugues i una solució a l’abocament contaminant a les nostres sèquies serà un dels meus primordials objectius d’esta legislatura.   Veure més

 

Isabel Borràs
Regidora d'Urbanisme, Cicle Hidràulic, Agricultura, Serveis Municipals i Comunicació


30 juny 2020. La Regidoria de Serveis Municipals ha conclòs les obres de substitució de lluminàries als sectors 2 i 3 del poble, des de l'Avinguda d'Alzira al Carrer rei en Pere, i des del carrer Sant Vicent (CV-510) al C/Assagador (Les Hortes).

Més informació

23 juny 2020.  REOBERTURA DE LA LUDOTECA JUVENIL I DEL CASAL JOVE. AMB L'ENTRADA EN LA NOVA NORMALITAT, L'AJUNTAMENT OBRI LES PORTES DE LA LUDOTECA JUVENIL I DEL CASAL JOVE.

Més informació

11 juny 2020. INFORMACIÓ SOBRE FESTES, PISCINA MUNICIPAL I ESCOLETA D’ESTIU.  Amb un comunicat conjunt, els alcaldes i alcaldesses de 10 poblacions de la Ribera Baixa hem decidit conjuntament i amb responsabilitat, ajornar les festes d'estiu, no fer escoleta ni obrir les piscines municipals.

Descarregar document

14 maig 2020.  SUBVENCIONS A ENTITATS, EMPRESES I PERSONES EN RÈGIM D’AUTÒNOM DEL SECTOR PRIMARI. Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica.

Més informació

DOGV

4 maig 2020. Comença la redacció del projecte per a la reforma del CEIP Félix Olmos. El projecte té un cost de 38.527 € finançats íntegrament per la Conselleria D'Educació, Investigació, Cultura i Esport.

Més informació

30 abril 2020.  Arranquen les obres de Construcció de l'Edifici Multiusos, al solar de "La casa de les Diegues".

Més informació

20 abril 2020. Pla 2020 de les ajudes destinades a la subscripció d’assegurances agràries del Pla nacional d’assegurances agràries combinades.

Més informació

25 març 2020.  L’Ajuntament de Favara amb l’ajuda desinteressada dels llauradors del poble porta a terme la desinfecció dels carrers per evitar la propagació del coronavirus.

Més informació

7 febrer 2020. Requisits per a la Tinença d'Animals Potencialment Perillosos

Més informació

30 gener 2019. Favara continua amb la reducció de la despesa de compra d'aigua potable a la Planta Potabilitzadora d'Alzira ETAP (Estació de Tractament d'Aigua Potable) La Ribera.

Més informació

24 gener 2020. La regidoria d’Urbanisme ha finalitzat recentment les obres d’Adequació a la Normativa d’accessibilitat de la Planta Baixa de la Casa Consistorial-Ajuntament.

Més informació

16 gener 2019. L’Ajuntament de Favara ha rebut una subvenció de 8.300€ de la Diputació de València per a l’assistència en la prestació de serveis de caràcter tècnic al 2019.

10 gener 2020. Des de la Regidoria d'Agricultura s'ha procedit a la millora del paviment del Camí de la Séquia del Senyor. Les obres han consistit en el desbrossat de marges, i repavimentació amb asfalt des del Camí de Tavernes fins a l'Estació Depuradora d'Aigües Residuals de Favara.

Més informació

23 desembre 2019. La Regidoria d’Urbanisme ha finalitzat les obres de l’Skate Park de Favara. El pressupost total de les obres ascendeixen a 107.582,92 euros, finançades en la seua totalitat per la Diputació de València.

Més informació

14 de novembre 2019. La regidoria d'Urbanisme ha finalitzat recentment les obres de Reforma del Consultori Auxiliar de Favara. Les obres han tingut un cost 84.149,49€ i han estat finançades per la Conselleria de Sanitat i Salut Pública.

Més informació

14 octubre 2019. Les regidories d'Urbanisme i de Gent Gran van tindre una reunió amb les dues associacions de Gent Gran de Favara per a explicar-los el projecte de les obres que van a començar de reforma de la Llar dels Jubilats.

Més informació

9 d'octubre 2019. La Regidoria d'Urbanisme ha conclòs la reforma i millora de l'escoleta infantil municipal. Les obres han tingut un cost de 38.000 euros finançats íntegrament per la Diputació de València.

Més informació

11 de setembre 2019. Concesió d'ayuda en especie destinada a la realització del programa d'anàlisi per a la prevenció de "legionel-la" en l'exercici 2019.

Descarregar document

5 de juliol 2019. Aprovat el Pla Edificant del CEIP Fèlix Olmos de Favara. Consensuat amb la directiva de l’escola i que la regidora, Isabel Borràs, dirigirà al llarg dels 2 anys que es necessiten per a portar endavant este Pla Edificant aprovat per la Conselleria i valorat amb quasi mig milió d’euros.

Més informació

 

Urbanisme en Seu Electrònica

Urbanisme 2015

Urbanisme 2016

Urbanisme 2017

Veure Àrees legislatura 2015-2019

Copyright Ajuntament de Favara 2016. Tots els drets reservats.    

 

 

Guia de Carrers
 

Ajuntament de Favara
Plaça Sant Antoni, 1
46614 Favara (València)
Tel: 96 176 90 02 -
96 152 76 10

Fax: 96 176 94 27