Ajuntament Municipi Àrees Administració Actualitat Multimèdia Transparència

Urbanisme, Cicle hidràulic, Agricultura, Serveis municipals i Comunicació.

El compromís per a esta legislatura és aconseguir una Favara més neta i millor mitjançant uns serveis municipals més mecanitzats i moderns i una gestió municipal d’atenció als favarers i favareres més eficient.

Desitge un poble amb millor garantia agrícola i és per això que continuaré amb el programa “Banc de terres” i treballaré en la senyalització i demarcació dels camins rurals municipals, en la col·locació d’escollera en la sèquia del Senyor i en la neteja i reparació del camins i de les sèquies. 

Una Favara amb aigua més barata i de més qualitat, amb una renovada xarxa de tuberies per evitar fugues i una solució a l’abocament contaminant a les nostres sèquies serà un dels meus primordials objectius d’esta legislatura.   Veure més

 

Isabel Borràs
Regidora d'Urbanisme, Cicle Hidràulic, Agricultura, Serveis Municipals i Comunicació


14 octubre 2019. Les regidories d'Urbanisme i de Gent Gran van tindre una reunió amb les dues associacions de Gent Gran de Favara per a explicar-los el projecte de les obres que van a començar de reforma de la Llar dels Jubilats.

Més informació

9 d'octubre 2019. La Regidoria d'Urbanisme ha conclòs la reforma i millora de l'escoleta infantil municipal. Les obres han tingut un cost de 38.000 euros finançats íntegrament per la Diputació de València.

Més informació

11 de setembre 2019. Concesió d'ayuda en especie destinada a la realització del programa d'anàlisi per a la prevenció de "legionel-la" en l'exercici 2019.

Descarregar document

5 de juliol 2019. Aprovat el Pla Edificant del CEIP Fèlix Olmos de Favara. Consensuat amb la directiva de l’escola i que la regidora, Isabel Borràs, dirigirà al llarg dels 2 anys que es necessiten per a portar endavant este Pla Edificant aprovat per la Conselleria i valorat amb quasi mig milió d’euros.

Més informació

 

Urbanisme en Seu Electrònica

Urbanisme 2015

Urbanisme 2016

Urbanisme 2017

Veure Àrees legislatura 2015-2019

Copyright Ajuntament de Favara 2016. Tots els drets reservats.    

 

 

Guia de Carrers
 


Ajuntament de Favara
Plaça Sant Antoni, 1
46614 Favara (València)
Tel: 96 176 90 02   Fax: 96 176 94 27