Taula solidaria contra el Càncer

La Regidora d'Igualtat i Presidenta de l'Associació Contra el Càncer,  M. José Malonda, ha organitzat este diumenge 23 d'octubre una taula solidària amb la finalitat de recaptar fons per a la investigació contra el càncer. Amb el mateix objectiu, s'han col·locat dos contenidors de vidre que estaran durant tot el mes d'octubre.

Els veïns de Favara han pogut col·laborar amb la compra de loteria, de bosses, de necessers, d'ulleres, de camisetes, de bolígrafs. Un total de quasi 1600 euros s'ha arreplegat en la taula solidària. Com sempre, el veïnat ha tingut una excel·lent resposta d'ajuda per la lluita d'esta malatia que tant de sofriment provoca.

Des de la regidoria es vol agrair al veïnat la seua contribució així com la col·laboració de la xaranga «Els Dessiguidats» que també s'han sumat a esta iniciativa de lluita contra el càncer.

Regidoria d'Igualtat

Presidenta d'AECC (Associació Espanyola Contra el Càncer)

AJUNTAMENT DE FAVARA

 

 

 

La Concejala de Igualdad y Presidenta de la Asociación contra el cáncer, M. José Malonda, ha organizado este domingo 23 de octubre una mesa solidaria con la finalidad de recaudar fondos para la investigación contra el cáncer.

Los vecinos de Favara han podido colaborar con la compra de lotería, bolsas, neceseres, gafas, camisetas y bolígrafos. Un total de casi 1600 euros se han recogido en la mesa solidaria. Como siempre, el vecindario ha tenido una excelente respuesta de ayuda por la lucha de esta enfermedad que tanto sufrimiento provoca.

Con el mismo objetivo, se han colocado dos contenedores de vidrio que estarán durante todo el mes de octubre.

Desde la concejalía se quiere agradecer al vecindario su contribución y también la colaboración de la charanga «Els Dessiguidats» que también se han sumado a esta iniciativa de lucha contra el cáncer.

  

Concejalía de Igualdad

Presidenta de AECC

AYUNTAMIENTO DE FAVARA


Tornar a la pàgina d'inici
 

 

Copyright Ajuntament de Favara 2016. Tots els drets reservats.    

 

 

Guia de Carrers
 


Ajuntament de Favara
Plaça Sant Antoni, 1
46614 Favara (València)
Tel: 96 176 90 02   Fax: 96 176 94 27