Agricultura Aigua Cultura Esports Festes Formació Igualtat Majors Medi Ocupació Patrimoni Sanitat Serveis Turisme Urbanisme

 

 
 

L'Ajuntament de Favara, mitjançant la Regidoria de Festes i Tradicions, ha preparat la festa d'ànimes per al dia 31 d'octubre.


Per segona vegada, este octubre 2016 Favara tornà a sentir la festa més terrorífica de l'any pels carrers del seu poble.


El dilluns de matí els més menuts pogueren fer manualitats, jocs i tallers amb temàtica i ambientació de Halloween.


De vesprada, molts menuts, infantils, juvenils i majors es concentraren a la Plaça de l'Ajuntament, recorregueren els carrers i participaren en el concurs de la disfressa més original i terrorífica.

El Regidor de Tradicions, Jose Vicedo, junt a les dos representants de l'Associació Tyrius, Concha i Trini, foren els encarregats de puntuar l'originalitat i els complements de la disfressa més terrorífica i de visitar i puntuar els locals i les cases més decorades per a este festa.
 

Els premis lliurats foren els següents:
La casa d'Indira Pastor, i el local del Casal de la Falla 4 Cantons. El premi infantil fou per a Sofía Morán, el juvenil per a Daniara Prieto i l'adult per a Ana Sala.


Des de la Regidoria de Festes i Tradicions es dóna l'agraïment a l'Associació Tyrius, a tots els locals participants: restaurant Bonamar, el bar de la Cacu, la Falla 4 Cantons, La Granoteta, restaurant Ca Vicent, a la Casa d'Indira Pastor i a tot el veïnat que un any més ha aconseguit amb la seua participació dinamitzar festivament el nostre poble.
 
Regidoria de Festes i Tradicions
AJUNTAMENT DE FAVARA

El Ayuntamiento de Favara, a través de la Concejalía de Fiestas y Tradiciones ha preparado la fiesta de Halloween para el día 31 d'octubre. Por segunda ocasión, este octubre 2016 Favara volvió a sentir la fiesta más terrorífica del año por las calles del pueblo.

El lunes por la mañana los más pequeños pudieron hacer manualidades, juegos y talleres con temática y ambientación de Halloween.
Por la tarde, muchos pequeños, infantiles, juveniles y mayores se concentraron en la Plaza del Ayuntamiento, recorrieron las calles y participaron en el concurso del disfraz más original y terrorífico. El Concejal de Tradiciones, José Vicedo, junto con las dos representantes de la Asociación Tyrius, Concha y Trini, fueron los encargados de puntuar la originalidad y los complementos del disfraz más terrorífico y de visitar y puntuar los locales y las casas más decoradas para esta fiesta.

Los premios entregados fueron los siguientes:
La casa de Indira Pastor, y el local del Casal de la Falla 4 Cantons. El premio infantil fue para Sofía Morán, el juvenil para Daniara Prieto i el adulto para Ana Sala.

Desde la Concejalía de Fiestas y Tradiciones un agradecimiento a la Asociación Tyrius, a todos los locales participantes: restaurante Bonamar, el bar de la Cacu, la Falla 4 Cantons, La Granoteta, restaurante Ca Vicent, a la casa de Indira Pastor y a todo el vecindario que una año más ha conseguido dinamizar festivamente nuestro pueblo.
 
Concejalía de Fiestas y Tradiciones
AYUNTAMIENTO DE FAVARA

 

 


Tornar a la pàgina d'inici
 

Copyright Ajuntament de Favara 2015. Todos los derechos reservados.


Ajuntament de Favara
Plaça Sant Antoni, 1
46614 Favara (València)
Tel: 96 176 90 02   Fax: 96 176 94 27