Agricultura Aigua Cultura Esports Festes Formació Igualtat Majors Medi Ocupació Patrimoni Sanitat Serveis Turisme Urbanisme
 

Esports Favara. Abril 2017

 

Durant els mesos de març i abril l'activitat esportiva no s'ha vist detinguda, tant en el que es referix l'esport com a activitat lúdic saludable, com la competició en els seus distints nivells. A les activitats i competicions els nostres conciutadans continuen obtenint excel·lents resultats, tant de caràcter individual com en les competicions d'equip.

En este resum veurem alguns d'ells, desgraciadament no tots. Des d'esta regidoria tractem de fer un seguiment general, però necessitem de la vostra col·laboració i comentaris per a tractar que siga el més complet possible.

Gràcies i enhorabona a tots els participants i als guardonats per ser un exemple d'esforç i disciplina que sens dubte redundarà en els nostres jóvens.

* Les imatges són ampliables picant sobre les mateixes.

 

 

XIV Marxa Senderista Pic de la Mola Favara

 

Diumenge 26 de març a les 9:00 es realitzà la XIV Marxa senderista al Pic de la Mola de Favara, amb una participació de més d'un centenar de persones amb molts xiquets i joves. Un dia primaveral clar i solejat i amb una temperatura agradable que convidaven a gaudir de la natura.

   

   

 




 

Ciclisme

 

El favarer, Sergi Mora, participà del 13 al 16 d'abril als Campionats d'Espanya de ciclisme en pista que se celebrà a Tafalla (Navarra).

Sergi s'ha proclamat subcampió en la modalitat de velocitat en Keirin, 5é en velocitat de 200m i 6é en velocitat de 1km. Un bons resultats per a este favarer que el convertixen en esportista d'elit per al 2017.

Podem conéixer un poc més d'este esport a través dels vídeos resum de la RFEC. Ací vos deixem un resum de la segona prova de la Copa d'Espanya de Ciclisme en Pista 2017 duta a terme el 11/03/2017 en Tafalla.  Veure el vídeo 1          Veure video 2

 


 

El jove favarer Francesc Vercher Morató segueix mostrant les seves bones qualitats, tant en el ciclisme en carretera com en pista. Format en les files del Club Ciclista Xeraco, actualment està enrolat en  el Triesports.

Fa tan sols uns dies, en el campionat autonòmic celebrat al velòdrom Lluís Puig, Vercher va acabar tercer a la Lliga de Pista de la Comunitat Valenciana, competint en dues categories diferents i quedant 1r en infantil de primer any. El jove favarer competia també en «scrach», on va aconseguir el bronze i va quedar cinquè en la modalitat de puntuació.

 




 

Tir Olímpic (armes d'aire comprimit)

 

La favarera, Gloria Fernández Caballero, participà el primer cap de setmana d'abril a la Copa Federació i amb 372 punts quedà campiona absoluta de la categoria de Juniors.

Esta prova, realitzada a Granada, la confirma a la seua categoria com a millor esportista nacional en pistola d'aire comprimit.

 




 

Des de l'ajuntament de Favara animem els nostres conciutadans a la pràctica esportiva en les seues distintes variants, tant en l'aspecte lúdic saludable, com en el competitiu.

 

Regidoria d'Esports

AJUNTAMENT DE FAVARA

 

 

Tornar a la pàgina d'inici
 

Copyright Ajuntament de Favara 2017. Tots els drets reservats.


Ajuntament de Favara
Plaça Sant Antoni, 1
46614 Favara (València)
Tel: 96 176 90 02